Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

То ж яка вона Португалія?

"Це лише враження від 3 днів по Португалії. Та в турі все варто уваги: Мадрид, Толедо, Монссерат… Навіть не думайте, що ви втомитесь за 14 днів подорожі – вам цих днів буде мало, повірте.. "

Відгук туриста Аккорд тур flover (КИЇВ) на тур
ще
15
фото
Поїздка: 15 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Полуниця з Портвейном... Португалія

№ Рейса 638

«Клубника с Портвейном»

15/08/2015 – 28/08/2015

По свіжій пам’яті пишу відгук про тур «Полуниця з Портвейном».

Перш за все – велика вдячність розробникам за чудово продуману програму. Саме туристам нашого рейсу дуже поталанило, бо в нас були вправні водії Сашко та Дмитро та найкращий гід – Наталка Лозова. То не просто гід, то жива енциклопедія з купою відповідей на ваші запитання. Ще не від’їхавши від терміналу, ми почали слухати розповідь про тур, а трішки згодом і про місця в Україні, які ми проїжджали. Я і гадки не мала, які наші карпатські ліси унікальні. Виявляється, букові праліси Карпат внесені до переліку об'єктів Всесвітньої природної спадщини ЮНЕСКО. А от чому - цієї відповіді навіть немає в інтернеті… а в Наталки є)

То ж яка вона Португалія? Свіжа, овіяна атлантичним вітром та зігріта південним сонцем, покрита оливковими садами, евкаліптовими лісами та насадженнями коркового дуба. І ще вона привітна. І ще старовинна. У Ліссабоні, Сінтрі та Порту мене вразили сюжети азулежу (розписаної глиняної плитки), що збереглися з середньовіччя. Вразив Ліссабон, що розкинувся на 7 пагорбах і де, не дивлячись на землетруси, збереглись будівлі давнини, які вдало гармонюють з сучасною архітектурою. У Ліссабоні раджу відвідати екскурсію «Вуличками Ліссабону», яка триває 3 години, і під час цієї екскурсії ви побачите майже всю стару частину міста і будете вражені історією та архітектурою жителів столиці.

Обов*язково відвідайте Порту – північну столицю Португалії, звідки походить і назва всієї країни, а центр міста входить до Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО. Саме Порту дав назву напою «портвейн», тому під час екскурсії є нагода продегустувати різні види портвейну та й звісно придбати за бажанням той, який сподобається. І ще в Порту можна відвідати франсешину – типовий португальський седвіч під особливим португальським соусом:) запечений з різнимим видами м’яса, який втамує ваш голод на пів дня та здивує вас своїм смаком. А загалом, щоб зрозуміти Порту, треба туди потрапити).

І, звісно, в Португалії мене найбільше вразив Мис Рока – край світу - найзахідніша точка Португалії та й всієї Європи, де «закінчується земля і починається море», як сказав класик португальської літератури поет Луїс де Камоенс. Кому знайомі відчуття на мисах, той мене зрозуміє:)

Містечко Сінтра з його околицями та помістям Кінта да Регалейра, на территорії якого знаходиться Палац Регалейра,

теж входить до Всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО – і ви зрозумієте чому під час екскурсії до Сінтри.

Це лише враження від 3 днів по Португалії. Та в турі все варто уваги: Мадрид, Толедо, Монссерат… Навіть не думайте, що ви втомитесь за 14 днів подорожі – вам цих днів буде мало, повірте..

Номінації відгука "То ж яка вона Португалія? "

424
Реклама
Відгуки про інші тури