Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірна Європа

"Це було надзвичайно. Звісно, я описала деякі моменти цієї подорожі.. Але навіть найпрекраснішими словами це не описати. Потрібно переконатися самому! Відчуйте це на власному досвіді) "

Відгук туриста Аккорд тур Valentyna_B (КИЇВ) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 05 травня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим притягує нас! Відень, Флоренція та Венеція

Це була наша перша поїздка з Аккорд-тур і вона була неймовірна! Це була наша маленька романтична подорож. Я була в захваті! Звісно, нічні переїзди важкуваті, але вони варті того, адже автобус підвозив нас прямо до місця екскурсії.

Розпочалося все з чудового нічного Будапешту... Ми брали екскурсію "Ажурна прикраса Будапешту". Це був прекрасний початок. Ми пропливали на катері по Дунаю, все навколо просто "палало" різноманітними вогнями, з усіх боків світились споруди та пам'ятники... Але все-таки це було на другому місці для мене, та про це далі.

На наступний день ми приїхали у Відень. Чаруюче місто! Там надзвичайно приємні люди, усі кого ми питали, чудово говорили англійською, які допомогали нам, коли ми блукали. Навіть дощ не завадив нашій прогулянці по місту.

Нарешті ми дісталися Риму. Неймовірна атмосфера цього міста відразу вразила нас. Рим - це дійсно те місто звідки абсолютно не хочеться їхати. Звісно, має і свої недоліки, такі як негри та індуси, які постійно намагаються впарити селфіпалки та різні речі. Вони абсолютно повсюди!!! Але під кінець ми навіть звикли до них) Красу та маштабність Колізею я навіть не буду описувати, адже тут не підбереш слів. Потрібно тільки побачити і відчути ту атмосферу. Італія надзвичайна. Ми вже вирішили, що наступного разу обов'язково відвідаємо Флоренцію та Венецію.

Їдемо далі, Ватикан! Ну, чесно кажучи, він нас не дуже захопив. Величезні натовпи, повсюди картини, статуї, мало місця для такої кількості людей... І, як на мене, відсутня та чаруюча атмосфера, яка була в інших містах.

І знову Будапешт! Ось і дісталися до номеру один нашої подорожі. Це були купальні графа Сечені. Після надзвичайно напружених 4 днів це був релакс. Різноманітні сауни (кольорові, ароматизовані, різних температур..), басейни (як під відкритим небом, так і в приміщенні; вода різної темератури від 16 до 40 градусів, різної кислотності, солоності), а ввечері увімкнули підсвітку басейнів і все стало немов у казці...

Про цю казку я буду ще довго згадувати...

Якщо у вас є можливість і бажання - їдьте! Це неймовірно!

Номінації відгука "Неймовірна Європа"

45
Реклама
Відгуки про інші тури