Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

…Перезавантаження мозку та енергетичне оновлення…

"Цей тур є саме той варіант, коли отримуєшь навіть більше, ніж очікував. "

Відгук туриста Аккорд тур Алена (Запоріжжя) на тур
ще
20
фото
Поїздка: 05 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Привіт усім туристам та тим, хто тільки бажає захворіти на цю чудову хворобу під назвою «подорожеманія»!

Нещодавно повернулися з чоловіком з туру «Карпатський тандем або відпустка для активних» (в моєму випадку – для ледачих), рейс 366 виїзд 05 вересня. Це, здається, була наша 8-а поїздка з «Акордом», ще майже стільки з іншими туроператорами та ще ї самостійно, але в тур по Карпатах ми їхали вперше. Так сталося, що побачивши багато країн Європи, трохи Азії та Африки, деякі красоти нашої чудової України залишилися осторонь, що тепер і необхідно терміново виправляти. Почитавши відгуки, обрали цей тур, бо хотілося бути ближче до природи, змінити «картинку» і оновитися енергетично. Мої сподівання виправдалися і навіть більше того.

Тож, подорож розпочалася з «Терміналу А» у супроводі керівника групи пана Юрія Мартинюка та керманича нашого чудового автобусу пана Романа. З перших хвилин приємно вразило те, що пан Юрій спілкувався з нами гарною українською мовою (що, доречи, притаманне багатьом супроводжуючим Акорд-туру, з якими нам довелося подорожувати, на відміну від інших туроператорів). І це є дуже класно.

Ще одна чудова відмінність цього туру від закордонних – це відсутність постійної метушні. Ми все встигали, але нікуди не поспішали; кілометраж по туру взагалі не є великий, об’єкти відвідування розташовані недалеко один від одного. Так би їхав і їхав, тут бац – вже все, приїхали, далі-пішки. Екскурсії гарно сплановані. Сподобалися подорожі гірськими дорогами на спецтранспорті: спочатку було страшно, але весело (ми їхали у відкритому кузові), потім страшно весело, потім хотілося ще. Хотіли з харків’янами розіграти пана Юрія, зімітувати випадіння з вантажівки, потім стало шкода його нервів, бавилися самі, як могли (Саша, Надя – привіт! З Вами і до розвідки можна!).

Була гарна подорож на полонину, нам показували, як готовлять карпатські сири; у гори; відвідування місцевих майстринь…а скільки ще ми самі оббігали всього – у Яремче ходили містом та стежкою Довбуша, ще і по кав’ярнях встигли, спробували різні грибні юшки, банош, вареники…Насолоджувались пречудовою природою Карпат, навіть дощ, який іноді з’ являвся, не зміг вплинути на настрій і нічого не зіпсував. А на травці повалятись…а ягід прямо з куща зібрати і з’їсти – коли таке було в житті, ми, мешканці великих міст майже і забули, що так буває…

Тепер про готелі. Їх у турі було два: «У Мар’яни і Назара» в Яремче та «Байка» Косів. У першому нам дістався 2-х кімнатний номер у котеджі з балконом та чудовим краєвидом на скелю, але при всьому цьому - він зроблений з дерева і я енергетично відчувала себе в номері голою посеред поля, оскільки було вогко і холодно. Зовсім інша справа у «Байці» - тут був номер в центральному корпусі, напівкруглий (в башті), теплий і затишний, ще дуже зручне велике ліжко. Розташування готелів: у Яремче майже в центрі міста – всюди можна йти пішки, зупинка маршрутки поруч. У Косові-на краю, але чудовий краєвид, поруч гірська річка, навкруги сад, озеро, гори, навіть живий ведмідь Юра там був, тріскав яблука і пив кока-колу. До того ж там є ще басейн, більярд і тенісний корт, але нам було не до того. Сніданки в обох готелях були нормальні, але у «Байці» кращі, також ми і вечерю там собі замовляли, кухня сподобалася, обслуговування на рівні.

Наш супроводжуючий, пан Юрій, навчив нас гуцульській мові, багато розповідав цікавого про ті краї, про історію, мешканців, їх традиції. Ще б хотілося почути побільше географічних моментів, але нічого, для цього є гугл. Ще не можу не сказати про Юрія, що з таким керівником ми дійсно вперше попали в тур. Щоб так чуйно, уважно, навіть ніжно, по батьківськи ставитися до туристів – такого ще не було. Він дбав про все: щоб були не голодні, щоб вчасно відвідали «00», щоб не замерзли, не загубилися, встигли, побачили, почули, не захворіли, і це все тактично, з усмішкою, без психів. Йо. Молодець.

Водій пан Роман був надійний, як Карпатська скеля, акуратно нас возив по цих не завжди нормальних дорогах, не забороняв їсти в автобусі, допомагав з багажем, а ще він просто гарний чоловік з почуттям гумору і дуже серйозним ставленням до своєї роботи.

Апогеєм нашої подорожі стало відвідування Косівського ринку – чого там тільки не продають! Придбали собі приємні дрібнички, які будуть зігрівати тіло і душу, даруючи спогади про відпустку в Карпатах.

Атмосфера в нашій групі панувала доброзичлива, туристи підібралися пунктуальні, майже усі адекватні. Здається, подорож сподобалась і дітям, і дорослим.

Дякую всім за гарну компанію, бажаю щастя, добра і миру, до нових зустрічей у подорожах!

P. S. Хочу поїхати навесні або восени 2016 року в тур «Свіжість джерел Закарпаття», приєднуйтесь!

Хто забажає мені щось написати, моя е/адреса: alenaiva33@mail. ru

З повагою, Альона Іванова, Zапоріжжя

Номінації відгука "…Перезавантаження мозку та енергетичне оновлення…"

0

Інші відгуки Алена

Календарь 09.09.2014 - відгук на тур Прикольний тиждень!!!
Голосов 0
Календарь 15.03.2013 - відгук на тур Кроками часів і Казанови
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури