Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє побачення в Парижі!!!!!!!

"Це, казка в реальності, яку нам подарував Париж разом з Аккорд-туром))) "

Відгук туриста Аккорд тур Tanya_Tyristka (Луцьк) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 07 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Дуже хочеться поділитися з Вами, шановні мої, своїми незабутніми вженнями, які я отримала нещодавно, відвідуючи такі прекрасні країни як Угорщина, Німеччина, Австрія ну, і звичайно Франція з допомогою туристичного оператора Аккорд - Тур і свого найкращого агенства, яке завжди готове допомогти втілити мрію в реальність, "МОРЕ ТУРІВ", що в м. Луцьку по вул. Винниченка!!

Отже, тур наш називався "Свидание в Париже", то є справжнім побаченням, яке хочеться, щоб тривало ще і ще....

Розпочався тур з цікавого і трошки нічого (бо приїхали ми вже під вечір) Будапешту, який нікого і ніколи не залишить байдужим-ми трошки погуляли, була вечірня і захоплююча екскурсія на кораблику по Дунаю, яка наповнила серця всіх, хто на неї пішов ще більшим романтизмом.

На наступний день, ми потрапили в місто Мюнхен, місто де завжди проходить славетний фестиваль Октоберфест-сказати, що воно мене вразило, то нічого не сказати! Місто пронизане древніми вуличками, колоритними кафешками і найдорожчими сувенірними магазинчиками, але повірне-ті їхні сувеніри того варті.

А потім був Париж....... то не можливо передати словами, ці історичні будівлі, наповнені подіями минулого з переплетенням сьогодення, той малесенький і найдревніший острів Сіде, Собор Паризьської Богоматері, Лувр, Мулен Руж, французький шик і аромати, вузенькі вулички і затишні кафе-то все потрібно просто побачити і відчути!!

Окреме і ВЕЛИЧЕЗНЕ дякую хочеться сказати нашому керівнику групи Юлі Сусол, яка є справжнім професіоналом, людиною з великим серцем і просто прекрасною дівчиною-лише з її допомогою, влучними порадами і мега-зрозумілими консультаціями ми змогли так чудово відпочити! Вона заслуговує на ці слова, повірте, якщо Ви оберете тур від Аккорд-туру і Вашим гідом буде ця мила дівчинка-знайте-Ви в надійних руках!!

Бажаю всім побувати в тій казці, яку бачила я!

Всім хороших подорожей, до нових відгуків!

Номінації відгука "Моє побачення в Парижі!!!!!!!"

459
Реклама
Відгуки про інші тури