Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

:)

"Добрий день, спробую написати свій відгук так як було на справді без прикрас, хоча виконати це буде складно, тому що позитивні емоції б’ють через край, одним словом я в захваті від туру «Перший погляд Парижа», рейс 414 (05.09.2015-12.09.2015р.) "

Відгук туриста Аккорд тур Оксана Карпушина (Кропивницький) на тур
Поїздка: 05 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Париж з першого погляду!

Добрий день, спробую написати свій відгук так як було на справді без прикрас, хоча виконати це буде складно, тому що позитивні емоції б’ють через край, одним словом я в захваті від туру «Перший погляд Парижа», рейс 414 (05.09.2015-12.09.2015р.).

1. «Респект» нашому керівнику групи Віталії Вільгуцькій, Віталія професіонал своєї справи, сподобалось демократична не нав’язлива форма спілкування, завчасне попередження проблемних питань, співуча українська мова, цікаві розповіді про країни через які ми подорожували.

2. Комфортабельний автобус, дуже приємні, професійні водії Остап та Василь – з патріотичним натрієм . Не було затримок не в дорозі, не (що дуже важливо!!!!) на кордоні, ні в дорожніх корках Парижа.

3. Група не велика 21 чоловік. Всі приємні люди, збирались всі майже вчасно.

Тепер трохи по програмі туру:

1. Будапешт 2 ночі готель Atlantic, близько від центру але район не благонадійний (поблизу готелю багато «чарочних»), сніданки нормальні. Сам Будапешт сподобався, особливо Дунай та набережна. Програмну екскурсію вела Лена, сподобалась найбільше зі всіх екскурсоводів в загалом по туру.

2. Помпезний Відень сподобався. Екскурсовод не запам’ятався, мабуть тому що було не цікаво, не отримали від неї і корисної інформації про місто та пам’ятки. Самі побачили та дізналися набагато більше. Рекомендую взагалі більше гуляти самим, Ви зможете більше відчути те місто яке відвідуєте. На згадку про Відень придбали гарну каву та сережки від SWAROVSKI.

3. І нарешті приголомшливий Париж. В Париж прибули приблизно о 15 годині. Оглядова екскурсія «не яка», гід Лена не зацікавив чудовим містом Парижем, але достатньо дала інформації та навіть декілька раз повторила (що сподобалось) де знаходяться які пам’ятки, що допомогло при самостійних прогулянках зорієнтуватися на місцевості.

Паризького метро не бійтеся, воно створено для людей все зрозуміло та зручно, навіть без знання мови, Парижани дуже привітні люди, завжди допоможуть Вам будь що знайти або просто купити квиток в теж саме метро.

Готель Appartcity Saint Maurice порадував, кімнати-студій, але маленький момент - кухня є з всіма приладами (плита, мікроволновка, навіть посудомийка) але зовсім нема посуди, зо - о - всім. Сніданки, як для Франції дуже добрі, в номерах чисто, готель не далеко від метро та супермаркету.

Я закохалася в Париж, гуляли самі: Перший день кинули речі в готелі, купили пляшку шампанського та на метро до Ейфелевої вежі (ну дуже романтично!!!), Другий день: Сіте, Латинський квартал, Люксембурзький сад, знайшли український Собор Володимира Великого з бюстом Тараса Шевченко (як на батьківщині побували ) потім Лувр (в середину не заходили – наступного разу), сад біля Лувру (в фонтанах ну дуже голодні качки та чайки, біля фонтанів ну дуже головні голуби та якісь маленькі пташки, їжу беруть майже з рук), факультативна екскурсія на Монмартр, Монмартр вразив, а от нашумевний в відгуках Іван Іванич (молодший) - ні. Наступного дня Тріумфальна арка, Єлисейські поля, Собор святої Магдалени, вул. Капуцинок, Паризька опера. В Нормандію не їздили (не можливо побачити все одразу та і на наступний день після нічного переїзду в 1240 км., знову сідати до автобуса дуже не хотілося), наступного разу поїдемо обов’язково.

4. Зальцбург після приголомшеного Парижу вразив своєю тишею, «казкова країна» так можна охарактеризувати Зальцбург, альпійське повітря яким неможливо надихатись а дуже смачною водою напитися. Гід професійно провід факультативну екскурсію, максимум інформації, було цікаво, сподобався.

5. Готель в Дьоре новий, номери шикарні але сніданки ніякі (м’яко кажучи).

От такий «не великий» відгук в мене вийшов. Загалом враження від туру феєричні!!!

Додаю наші патріотичні фото, під назвою "Подорож Українського прапора Європою"

Номінації відгука ":)"

41
Реклама
Відгуки про інші тури