Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої найкращі вихідні

" Мені дуже сподобався тур "Вікенд в Європі". "

Відгук туриста Аккорд тур Tory (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 18 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд в Європі!  Краків, Прага, Відень та Будапешт

Я ніколи до цього не була у Львові. Приїхавши з Києва мені дуже легко було зорієнтуватись. Предстваники компанії все чітко розповіли про місце збору, час відправлення з залізничного вокзалу.

Мені дуже сподобалось, що у тур було організовано на вищому рівні. З самого початку нас зустрів представник компанії Василь Шатрук, який і супроводжував нашу групу за кордоном. Велике спасибі за проведену роботу! Наша група дуже вдячна йому, адже саме від нього багато чого залежало, в тому числі і настрій))) Поїздка видалась нам легкою та цікавою. Водії - справжні професіона свого діла. Ми прибули на 1.5 години раніше в Прагу... тож мали можливість насолодитись містом поки не було багато людей на вулицях)))

Хочеться також подякувати нашим екскурсоводам. Особливо приємно було гуляти вуличками Львова з Галиною та Олесею - в Празі)) Також у нас був дуже позитивний екскурсовод Толік, він показав нам вечірній Будапешт та розповів чимало цікавих історій із історії цього міста.

Наша група ночувала в Дьорі. Готель досить непоганий. Кімнати чисті, є все необхідне, а сніданки - смачні та є великий вибір страв.

Я рекомендую тур "Вікенд в Європі". Варто відвідати ці країни, а особливо, якщо маєте не так багато вільного від роботи часу. Я познайомилась з багатьма цікавими людьми з різних куточків України.

Хочеться також сказати декілька слів про Термінал-А. Там можна прийняти душ, що особливо важливо для тих, хто приїжджає з іншого міста, підзарядити телефон та купити продукти в дорогу.

Подорожуйте з "Аккорд-тур" - у Вас буде море приємних емоцій, фотографій та з*являться нові друзі))

Номінації відгука "Мої найкращі вихідні"

43
Реклама
Відгуки про інші тури