Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні 7 днів у Європі!

"Захоплююча подорож, прекрасний гід, приємні водії, чудова музика і фільми та комфортабельний автобус. "

Відгук туриста Аккорд тур dum (Тернопіль) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 27 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Амстердам та Париж... запалив та привабив...

З Аккорд-туром їхала вперше! І одразу хочу наголосити про чудову організацію даного туру (все згідно графіку, автобус приїхав на ж/д вокзал вчасно, керівник групи доступно і чітко подавала інформацію, був розданий короткий матеріал щодо екскурсій в кожній країні, кілометраж та словники). Молодці!!!

Нас супроводжувала дуже мила дівчинка Марта Сигерич, цікаво розповідала про країни, підібрала гарний аудіо - та відео-матеріали, давала відповіді на усі наші запитання, слушні поради щодо проведення часу у тій чи іншій країні, що купити із сувенірів, де можна зекономити). Одним словом хороша, позитивна, розумна і чуйна людина, яка додала гарних емоцій до нашого відпочинку. Їй особливе "Дякую! ".

Що стосується самої подорожі, то все настільки було цікаво і атмосферно, що емоції до сих пір тримають. Екскурсоводи у кожній країні цікаво розповідали про культуру, історію, життя кожної країни. Факультативні екскурсії, які я брала з подругою теж залишили море вражень. Єдине що було трішки важко це великі відстані між країнами, які закінчувалися пізнім поселенням у готель. Але на наступний день ти поринаєш у нове місто і втома та недоспані ночі просто зникають.

Від щирого серця раджу вибрати тур "В Амстердамі і Парижі... приваблювали... запалювали... ", бо більш ніж впевнена, що не було у нашій групі туриста, якому би не сподобався цей цікавий і романтичний тур!

Номінації відгука "Незабутні 7 днів у Європі!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури