Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це на 100% кращий тур по Туреччині

"Хороша програма туру, яка включає аж 6 екскурсій: по Бухаресту, Стамбулу, Анкарі, Каппадокії, Анталії та Брашову. "

Відгук туриста Аккорд тур tanya23 (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 08 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур Секрет райської насолоди...Відпочинок на Середземноморському узбережжі Туреччини

Хороша програма туру, яка включає аж 6 екскурсій: по Бухаресту, Стамбулу, Анкарі, Каппадокії, Анталії та Брашову.

В цьому турі всі бажаючі були першопрохідцями, бо за даною програмою це був перший рейс, тому всі недоліки не беруться до уваги).

Перші враження залишив Стамбул.. то вам не Париж, це – справжнє місто закоханих… Поєднана і давнина, яка западає в душу собором Айя Софія, і сучасність… велич століть… захід і схід… рівнини і пагорби – все це Стамбул

Особливо вразила в турі Каппадокія – заради неї варто їхати в тур. Ви ще звечора попадаєте в це мальовниче місце і наступного дян майже цілісінький день по Каппадокії проводиться екскурсія. Тобто оглядова, потім для бажаючих ще екскурсії по монастирях Каппадокії, по «житлових приміщеннях»). Звісно вхідні квитки за додаткову платню. Якщо у вас є можливість, то навіть не задумуйтесь чи обирати екскурсію на повітряній кулі. Звісно – так! Політ на кулі з самого ранку, щоб зустріти схід сонця… враження словами не передаються, фотографіями також.. Потрібно все бачити на власні очі.

Ще варто поїхати на екскурсію в Памукале та подарувати своєму тілу омолодження в мінералізованому басейні Клеопатри, де грайливі бульбашки просто вистрибують з води. Також відвідайте дім Діви Марії, коли будете замовляти екскурсію в Ефес. Для мене незрозуміло, чому заради відвідин будинку Діви Марії, потрібно було сплачувати за екскурсію в Ефес, у який в мене бажання їхати не було…. Та по-іншому, нажаль, екскурсія не продавалась. Лиш вкупі з Ефесом. Надіюсь Аккорд внесе зміни і зробить відвідини святого місця більш доступним для пересічних туристів.

Ще в цьому турі ми бачили солені озера. Просто з солі. Без води. Люди собі прогулювались по соляній рівнині…

Обов*язково поставте собі за ціль ще відвідати Пергам. Сплатили ми лише за підйомник та за вхід в Пергам, екскурсія ж по Пергаму була у вартості. Енергетика там магічна… не те що в Ефесі.. хоча в Ефесі душу гріли коти, які були всюди – на колонах, по вуличках…

Північний Кіпр теж варто відвідати хоча б раз в житті, щоб, принаймі, побачити, що чекатиме Кримнаш у складі Рассєї…

Здивувала мене також Румунія, а саме містечка Брашов та Пояна Брашов. Здавалось, що я попала в Австрію, землю Зальцбург… і архітектура і природа все нагадувало саме цю частинку Австрії. Не пошкодуйте піти на екскурсії у замок Пелеш та замок Дракули – побачите, як 100 років тому перший король Румунії побудував «мудрий» палац, та що то насправді був за Дракула з Трансільванії, яким нас так лякають.)

Хочете більше подробиць, звертайтесь - поділюсь і враженнями, і фотографіями)

Уже вкотре бронюю через ТурМІКС - улюблену агенцію.

Номінації відгука "Це на 100% кращий тур по Туреччині"

0
Реклама
Відгуки про інші тури