Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій несподіваний відпочинок

"Прекрасно заповнені вихідні на 8 Березня. "

Відгук туриста Аккорд тур /// (Буськ) на тур
Поїздка: 08 березня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вона… Словаччина Братислава, Попрад, Ясна + Відень,  Будапешт і Мішкольц Тапольце!

Я турист зі стажем, тому вимогливий. Не сподівалась, що відпочинок в такій маленькій Словакії буде таким наповненим та незабутнім.

Для початку ознайомились з Високими Татрами. В міжсезонні зима - весна є своя красота гір, починаючи з чистого гірського повітря, надзвичайних пейзажів та відношення словаків до збереження природи. В цей період ще працюють лижні спуски (траси доглянуті. відсутній натовп. привітні люди).

Після дивовижних природних пейзажів із задоволенням відвідали старовинне місто Левоча. Екскурсію містом нам провела керівник нашої групи Наталочка Лозова. Величезне спасибі їй за прекрасну розповіть та відвідування найкращих памяток архітектури цього міста, особливо вразив деревяний вівтар, що є найбільшим у світі і висотою понад 18 метрів і розміщений в храмі св. Якова. Цікавою виявилася будівля мерії, 16 століття, та й взагалі, що не будівля - то історія.

Із задоволенням повернулись в місто Попрад, відвідали аквапарк "Аквасіті". Відчуття передати неможливо - це необхідно пережити. Купальня на рівні кращих термальних купалень Угорщини, Австрії, Польщі.

Накінець - то вирушили до Братіслави. Не знаю чому, але відчувала особливу загадковість, яка присутня срізь у місті. Найкрасивішою є стара частина міста, де безліч давніх будівель, музеїв, ресторанчиків та кавярень.

Місто надзвичайно скромне та вишукане.

Мені настільки комфортно було в Братіславі, що відмовилась від поїздки до Відня і знову погрузилась в прогулянку старим містом.

Надзвичайно вдячна MAY TRAVEL за вдалий підбір туру - виявилось те, що потрібно було в той момент. А команді компанії Аккорд - тур велике спасибі за цікаві програми та за висококваліфікованих керівників груп.

Вірю, що туристи які відвідають Словаччину отримають тільки хороші відчуття та позитивні враження.

Номінації відгука "Мій несподіваний відпочинок"

16
Реклама
Відгуки про інші тури