Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Рейс №164, 11 серпня 2015р.

" Дякую всім причетним до цієї подорожі! "

Відгук туриста Аккорд тур Liliya (Дніпро) на тур
ще
13
фото
Поїздка: 11 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Ніжна і скромна – Волинь і Білорусь

Для тих, хто ще вагається, чи варто їхати до колишньої радянської республіки, можу запевнити: їдьте обов'язково, не пошкодуєте. Вас приємно вразять ідеальні дороги, абсолютна чистота на вулицях міст і містечок (що не завжди спостерігаєш у Західній Європі), збереження і відновлення історичних пам'яток культури, дуже спокійні, приємні і ввічливі люди.

Розрахуватися скрізь можна карткою (у мене Приват) за винятком вуличних сувенірних лотків. Обміняти $ або Є не проблема, банків достатньо. Я міняла 20Є і не знала потім, куди їх діти, тому що користувалась карткою.

Брала всі екскурсії, не шкодую, єдине, що напрягло, це 5-ти! годинна екскурсія по Гродно з чисельними довгими зупинками. А місто чудове! Обов'язково відвідайте чудову резиденцію Діда Мороза, дуже приємний дідусь.

Готелі по маршруту (крім одного, зовсім радянського) не гірше європейських. Не було дуже пізніх приїздів або ранніх виїздів. Тобто, хто бажає розслабитись і спокійно відпочити, вам пряма дорога в тур по Білорусі.

Свої життя на цей тиждень ми довірили чудовому водієві Євгену, не вистачало тульки великого туристичного автобуса..., але маленька (16 туристів) група має свої переваги.

Гідом-супроводжувачем у нас був Ілля Симоненко, дуже позитивний і чемний, з таким приємно подорожувати.

ДЯКУЮ!!!

Номінації відгука "Рейс №164, 11 серпня 2015р."

8
Реклама
Відгуки про інші тури