Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож Європою

"Гарні враження почалися ще до початку туру, по приїзді в Термінал А. Сервіс шикарний! Прийняв душ, поснідав, купив все необхідне в магазині. "

Відгук туриста Аккорд тур Finch (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 27 червня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Автобус попався комфортабельний, хороші місця, працював кондиціонер, по телевізорі показували хороші фільми по тематиці подорожі (класний серіал про Імператрицю Сісі:)), або фільм про Казанову)) Компанія теж зібралась непогана і весела. Відень виявився прекрасним і величним, з великою кількіст. архітектурних пам"яток. Ходити повз такі історичні споруди - це незабутньо, аж дух перехоплює. А ще там продають в кіосках смачнезні сосиски та пиво)) Теж дуже сподобався Будапешт. В місті поєдналось кілька стилів архітектури, що тільки прикрасило цю прекрасну столицю. Чого варта тільки будівля парламенту на березі Дунаю) А коли всі туристи позасинали в готелі, ми з другом здійснили ще й нічну прогулянку містом, пройшовши приблизно 12 км пішки) Зустріли багато цікавого - це і п"яні дівчата які співали народні угорські пісні, а ще ввічливі поліцейські - які допомогли знайти дорогу) Італія - тут взагалі без коментарів) Навіть таке невеличке і спокійне місто як Падуя не залишило нікого байдужим. Прогулянка по тісних італійських вуличках в придавала якогось особливого колориту, а ще прекрасна центральна площа з фонтанами і акуратним газончиком, на якому відпочивали прості мешканці міста та туристи. Ми теж не могли пройти мимо, і пляшечка вина та кілька шматочків сиру зробили наш день).

В Венеції - головне не загубитися) Не допоможе ні GPS - ні карти) Тому краще не відривайтеся від групи) Хоча ми таки відірвалися) Дуже цікаво було побачити ті самі місця - які тільки щойно бачив в фільмі про Казанову. Також сподобався сам переїзд до і від Венеції на кораблику) І знову вночі нам не спалося, і ми погуляли в передмісті Венеції по величезному парку, посиділи на березі моря - і дивилися на прекрасну нічну Венецію. Наступний день - це було невеличке затишне угорське містечко - Сентендре - столиця марципанів. Оскільки я не фанат солодкого, то ж сам не куштував - але привіз рідним цих смаколиків - то вони були у захваті) Містечко чисте та дуже привітне, просто прогулятися по ньому - це вже саме по собі задоволення. Але останній день для мене виявився най-найкращим. "Угорський Паммукале" - це просто рай) Я взагалі перший раз відвідував термальні джерела) І тепер хочу туди знову і знову) Напевно наступну подорож спланую так - щоб відвідати це чарівне місце. Наскільки за кілька днів назбиралось втоми від переїздів та піших прогулянок - настільки та втома знялась за кілька годин купання в тепленькій і приємній воді купалень. Басейни ззовні, басейни під дахом, імпровізовані печери та кімнатки в стилі римських лазень, різні процедури під тиском води, масаж для стоп камінцями, всього відразу і не пригадаю - але я перепробував все. Вийшовши звідти - відчув себе людиною)) Здавалося що може бути краще? Але виявляється може - це вечірня дегустація вин та частування Гуляшем - це була фінальна і найкраща точка, яка могла б бути в такому хорошому турі. Сказати що всі були задоволені - це нічого не сказати) Додому привіз купу емоцій, сувенірів, вина)) Хочу ще раз поїхати, і Вам рекомендую!) Дякую Аккорд-туру за таку незабутню поїздку!

Номінації відгука "Незабутня подорож Європою"

9
Реклама
Відгуки про інші тури