Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур, що відкрив мені неймовірну красу рідного краю!!!

"Подорож рейсу №191 розпочалась під супровід дощу, але мінлива осіння погода аж ніяк не стала перепоною гарному, здоровому і незабутньому відпочинку!!! "

Відгук туриста Аккорд тур Виктория (Миколаїв) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 20 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Цієї осені я вирішила здійснити свою давню мрію і вирушити до Карпат. Для ознайомлення я обрала тур "Намисто Гуцульщини". Це була моя друга подорож з Аккордом. В результаті я зосталась дуже задоволена поїздкою, адже у нас зібралось гарне товариство і безперечно основна заслуга у організації вдалого відпочинку належить супроводжуючому групи, в нашому випадку, ним був Петро Рудик. Він максимально нас занурив в атмосферу гуцульського життя, їх традицій, звичаїв, українських народних та сучасних пісень. Мені, як і всій нашій групі дуже з ним пощастило!!! Безперечно!!

Отож, щодо подорожі. Безумовно, приємно вразив готель "Надія" у м. Івано-Франківську. Якість наданих послуг відповідає званню найкращого на Західній Україні. Я не стану виключенням із правил і також буду рекомендувати заклад "Десятка" для обов'язкового відвідання, якщо завітаєте до м. Івано-Франківська. По-перше, це смачно, по-друге, це недорого, а розмір порцій у закладах міста вас приємно здивує!!! Дуже цікавою, як на мене, видалась екскурсія по Івано-Франківську, яку проводила нам пані Валентина. Пішов дощ, і мені ідея пішої прогулянки здалась трохи нелогічною, але на мій погляд, саме ця екскурсія під парасолькою видалась надзвичайно атмосферною.

Під час туру у нас були пішохідні екскурсії поміж гір: до чоловічого монастиря, до водоспадів, по стежці Довбуша... Саме гуляючи в горах можна відчути гармонію з природою, насолодитись співом птахів, шумом водоспадів... А від осіннього різнобарв'я дерев перехоплювало дух!!!

До Манявсього водоспаду перед нами стало невеличке випробування-карпатське "сафарі" на вантажівці, яке збадьорило і наповнило позитивними емоціями. Після відвідування водоспаду Петром було вдало організований пікнік на свіжому повітрі, який дав можливість групі ближче познайомитись один з одним.

Безумовно, в будь-якій подорожі не обходиться без неприємних казусів (сподіваюсь, що якість доріг Івано-франківської області покращиться). Щодо готелю "Станіславського" в Яремче, то він контрастував на фоні франківської "Надії". Сніданки були на порядок гірші, мали місце перебої з опаленням та гарячою водою.

Але все ж таки, наприкінці подорожі, все негативне забувається, і душу гріють лише приємні спогади про чудовий відпочинок!!! Говорять, що якщо в останній день туру їхати додому не дуже хочеться, то тур виявився вдалим. Для мене він таким і виявився: яскравим, соковитим, незабутнім! Я знайшла нових друзів, ми обмінялись телефонами і можливо організуємо разом яку-небудь поїздку!

Хотілось би подякувати ще раз Петру, за його позитив та почуття гумору і за ту любов до рідного краю, що відчувалась у кожному його слові! Особливу подяку я хотіла б виказати миколаївському туристичному агенству"Что? Где? Куда? " і особисто Анні Никифоровій за професійну роботу та за втілення моїх мрій в життя, за індивидуальний підхід та за приділену увагу до кожного туриста!!!

Всім хотілося побажати гарних подорожей, адже саме подорожуючи ми наповнюємо своє життя яскравими барвами, а своє серце теплими спогадами!

Номінації відгука "Тур, що відкрив мені неймовірну красу рідного краю!!!"

45
Реклама
Відгуки про інші тури