Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перші враження і знайомство з Європою

"Емоційний і незрівнянний тур. Золота осінь і чудова погода зробили його неперевершеним!!! "

Відгук туриста Аккорд тур Ева (КИЇВ) на тур
Поїздка: 23 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мрії в подарунок… Егер, Відень і Будапешт!

Побувавши в турі "Подари мне подари... " хочеться поділитись враженнями та сподіваюсь корисними порадами.

З наближенням дати поїздки - емоції почали зашкалювати. Переглянуті відгуки були як позитивними, так і негативними. Але хотілось вірити, що наша поїздка буде сповнена лише позитивними моментами, чудовими враженнями та гарною компанією.

Поїздка починалась чудовим ранком у Львові, з якого нас компанія АККОРД-тур привезла до терміналу А. Це чудове місце, де можна перепочити, поїсти та зарядити моб. пристрої. Але будьте готові до цін, які будуть на порядок вищими, ніж в магазинах.

І ось подорож почалася... Дорога до кордону була прекрасною. Мальовничі гори Карпат, темно зелені смереки на фоні золотих кленів та буків, гірські річки та незабутній перевал. Прикордонну смугу пройшли на диво швидко (навіть керівник групи Віта зазначила це). І ось в'їхали до Угорщини. Дороги чудові, санітарні зупинки дуже цивільні, оснащені всім необхідним і безкоштовні (а ось на заправках все платне, тому будьте готові). Чудові краєвиди Угорщини зачаровують. Охайні будинки, двори, поля та багато садів. Коли приїхали до Егеру, було вже темно і ми на жаль не змогли насолодитись красотами цього містечка, а саме Долиною красунь (про яку всі пишуть). Після тривалого переїзду дегустація вин і смачний гуляш - це саме те, що потрібно. Там можна насолодитись вином на різний смак і придбати те, що сподобалось. В готель приїхали пізно. Номери досить охайні, сніданок пристойний.

Наступного дня була екскурсія по Будапешту. Нам дуже пощастило з погодою було тепло і сонячно (+ 12... + 16С). Це неперевершене і величне місто на березі Дунаю. Краєвиди з Рибацького бастіону неперевершені. Все місто опиняється біля Ваших ніг і Ви відчуваєте себе часточкою Європи... Старовинні собори та костьоли зачаровують своєю величчю та красою. Але найбільше сподобалася вечірня прогулянка на кораблі по Дунаю. Ввечері, коли все місто палає вогнями, величні будівлі горять від шалених ілюмінацій - Ви ніби потрапляєте в казку... Пропливаючи під мостами - не забудьте загадати бажання, адже вони справджуються... А гід Анатолій, який паралельно розповідає цікаві історії міста - дозволяє зануритись в атмосферу казки з головою. Якщо ви не плавали по Дунаю - ви не бачили Будапешту!!!

Обов'язково знайдіть станцію метрополітену і загляньте туди. 20 сходинок - і ви під землею. Маленькі вагончики, прості станції (це для порівняння з київським метрополітеном, який на фоні метро в Будапешті виглядає велично).

Наступного дня - поїздка до Відня. Досить тривалий переїзд. Види чудові, особливо одразу після угорсько-австрійського кордону. Вздовж дороги і на полях стоїть дуже багато величезних вітряків. Австрійці поціновують навколишнє середовище і піклуються про нащадків та завтрашній день. Тому користуються природними ресурсами. Коли ж потрапили у Відень - емоції переповнювали. Це настільки величне місто, що ніякого опису не вистачить... Як-то кажуть: "краще раз побачити, ніж сто разів почути". Величні парки, собори, костьоли і діюча конюшня в центрі - це щось неймовірне!!! Були на пішохідній екскурсії з Ольгою. Екскурсовод не сподобалася, оскільки всі її розповіді були сухими і нецікавими. Також екскурсія закінчилась досить швидко, а ми майже нічого не побачили. Шкода, що не обрали автобусну (вона була більш насиченою і цікавою). Але поїздка до палацу Шенбрунн компенсувала все... Чарівний і водночас величний палац, охайний парк показали всю велич Відня і його правителів. Ви ніби потрапляєте на осінній бал. Поряд знаходиться один з найстаріших зоопарків Європи. На жаль туди не потрапили, оскільки 1-2 годин це досить мало, щоб побачити хоч половину всіх його мешканців. Нажаль про це сказали вже по приїзду в парк...

Добре що був вільний час і самостійний огляд парків, площ, музеїв і виставок приніс велике задоволення. Ми потрапили до Відня напередодні свята міста. Саме в цей час проходила виставка військової техніки, амуніції і спорядження. Чудові враження від міста залишились і досі. Ввечері ж почалося лазерне шоу. Шалені спецефекти і тепла атмосфера міста залишили тепло в наших серцях.

Що-до цін, вони європейські. Тому будьте готові за філіжанку кави на автозаправній станції віддати 4 євро. Обов'язково привезіть рідним і друзям цукерки Моцарт (це фішка Відня), які є у супермаркетах і крамничках Відня.

Після Відня був переїзд до готелю в Мішкольц-Тапольца. Готель LIDO досить пристойний, але ліфта в ньому немає. Номери чисті, сніданок нормальний, але хто прийшов раніше мав змогу скуштувати більше страв (їх не поновлювали). Після сніданку вся група пішла до знаменитих термальних купалень. Це прекрасне місце для релаксу і відновлення сил перед важким переїздом. Чудові гроти і гірські печери з прохолодною і теплою водою, водоспади і джакузі - це неперевершено!

Після відновлення сил в печерних купальнях Мішкольц-Тапольца почався довгий переїзд додому. Дорога досить тривала (автобусні тури все ж таки важкі), тому було б добре купувати квитки не до Львову, а до Чопа. Це скоротить переїзд приблизно на 4 години.

Окреме "дякую" нашому гіду Вікторії, яка супроводжувала наш рейс. Вона чудово підібрала фільми для перегляду в автобусі (по приїзду передивилась ще раз). Також розповіла де і що можна придбати на подарунки. Попередила, що в вихідні дні магазини у Відні не працюють і де є відкритий супермаркет.

За вибір гарного туру хочу подякувати компанії Лана Тревел.

І найбільше "ДЯКУЮ" компанії НАСКО, в якій я працюю і керівництво якої зробило такий чудовий подарунок своїм працівникам. Дякуємо за чарівний відпочинок і мішок вражень на цілий рік!!!

Номінації відгука "Перші враження і знайомство з Європою"

57

Інші відгуки Ева

Реклама
Відгуки про інші тури