Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Незабутнi враження

"Вибачаюсь, що не написав вiдгук одразу. "

Отзыв туриста Аккорд тур Олег (Аккерман) (Белгород-Днестровский) на тур
Поездка: 05 октября 2015
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Осень 2015
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Свидание в Париже! + Мюнхен!

Вiтаю!

Нам с дружиною Юлією хочеться подякувати турагентству "Территория Отдыха" за допомогу в організації поїздки, а також туроператора "Аккорд-тур" за саму поїздку (окреме спасибі за термінал і готель на його території, а також за ввічливий персонал і смачний сніданок у готелі).

Особливо відзначаємо хорошу роботу і професіоналізм керівника групи Тараса Легенького, який завжди був готовий допомогти, пояснити, відповісти на питання, що цікавлять або залагодити якісь дрібні проблеми.

Все, що бачили в Парижі сподобалося (хіба що на кораблику по річці Сена можна було і не їхати). Поїздка до Нормандії теж внесла якийсь колорит в екскурсіях. Ейфелева вежа, Лувр, Нотр Дам де Парі вражають, але вимагають більшого часу на їх відвідування і тому ми плануємо повернутися туди ще не один раз)).

Ну, і окремою темою стоїть незабутнє шоу "Мулен Руж" з яскравими костюмами, декораціями і різноманітними постановками. Просто "Вау"!

Також хочеться згадати Будапешт з вечірньою прогулянкою на катері і прекрасні купальні Сечені, де у відкритому басейні при температурі повітря + 6 можна було погрітися в майже гарячій (+38) воді і отримати заряд бадьорості, гарного настрою та оптимізму на весь день.

Ну, і найголовніше - це група, з якою проводиш весь час, крім ночі. Ми дякуємо всім за хорошу і приємну компанію! Ми сподіваємося, що скоро знову побачимося в поїздках з Аккорд-туром!!

Номинации отзыва "Незабутнi враження"

24
Реклама
Отзывы о других турах