Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тільки Рим гідний Парижу

"Тільки Рим гідний Парижу"

Відгук туриста Аккорд тур Iv (Львів) на тур
Поїздка: 24 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки Рим гідний Парижу

Хочу поділитися з вами враженнями про тур «ТІЛЬКИ РИМ ГІДНИЙ ПАРИЖУ». Наш рейс 614 в кількості 15 чоловік під керівництвом гіда Дмитра Алієва здійснив вперше поїздку цього туру.

Оскільки група була невеликою, можна було зручно розташуватися в автобусі. Виїхавши з Терміналу А за настановами гіда ми стали великою родиною на 9 днів з підтримкою один одному.

Перша наша ніч була проведена в невеличкому чеському містечку Градец Кралова, по якому ми встигли погуляти вечером, оскільки поселення в готелі відбулося близько 20 год.

Наступного ранку нас чекала Прага, яка вразила своєю архітектурою, своїми мостами, і атмосферою. Гуляючи старовинними вуличками міста були місця які нагадували наш європейський Львів.

Далі нас чекав нічний переїзд в романтичне місто світу – Париж, який спочатку зустрів нас насторожено з туманом, і вже через кілька годин відкрив нам свої сонячні обійми. Екскурсовод в Парижі зуміла нам показати всю красу і шарм міста, зокрема додаткові екскурсії латинським кварталом вдень і нічним Монматром (з якого відкривається краєвид на освітлений Париж) дозволила нам відчути колорит міста. Наступний день розпочався стрімким підняттям на 59 поверх Монпарнасу (єдиного хмарочоса в центрі місті), де перед нами відкрилася чудова панорама міста. Вільний час з картами в руках ми провели в пошуках нових вражень, побували під Ейфеловою вежею, погуляли по Єлисейських полях з брендовими магазинами, насолодились красою парку, який є поруч з Лувром. Після обіду ми вирушили на ночівлю в м. Ліон.

Наступного ранку сівши в автобус ми попрямували в сторону Італії. Дорога була кольоровою, оскільки пролягала через різнобарвні осінні Французькі Альпи. Приїхавши в Італію, Генуя нас зустріла дощем. Незважаючи на дощ гід зуміла нам показати колорит міста, розказати історію цього міста, про людей які жили, їхні думки і вчинки щоб їхнє місто ніколи не знало загарбницьких війн. Після екскурсії в нас був вільний час щоб поблукати цими вузенькими вуличками міста.

Ночівля в нас була в м. Флоренції. Вранці з готелю громадським транспортом ми поїхали в центр міста, щоб поринути в життя цього міста. Після екскурсії з гідом частина групи поїхала в Пізу, а частина залишилась щоб піднятися на пагорб Мікеланджело, звідки відкрилась панорама міста.

А далі за маршрутом нас чекав непохитний через століття Рим…

Своєю античністю, неповторністю дивував нас на кожному кроці. Гуляючи вулицями міста неочікувано виростали нові і нові архітектурні споруди. Нові емоції ми отримали побувавши у країні, яка знаходиться в країні – ВАТИКАН. Там повинен побувати кожен…

І нарешті замаскована Венеція - та, яка «заручена» з морем. Неймовірна розповідь екскурсовода, прогулянка вуличками, які з’єднуються мостами під якими пропливають гондоли залишили незабутню згадку про це місто на воді. Після насиченого дня нас чекає нічний переїзд, після якого ми змогли збадьоритися в термальних басейнах Егерсалоку. Після насиченого туру, нас чекала дорога додому.

Хочеться відмітити, що протягом туру були хороші готелі і ситні сніданки. Відмінним був готель в м. Ліоні. Розробникам туру хочеться запропонувати деякі корективи в турі, а саме зробити хоча б ще 1 день в Римі, оскільки я думаю що є ще багато непобаченого. Хоча в програмці написано 2 дні, в наявності було 2 ночі і 1 день. Хочеться відмітити професійність Дмитра Алієва, його хороші організаторські здібності і вміння подавати інформацію.

Хочеться подякувати Аккорд туру, Дмитру Алієву і всій нашій групі за незабутню відпустку)))

Номінації відгука "Тільки Рим гідний Парижу"

120
Реклама
Відгуки про інші тури