Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

10 днів казки

"3 слова абсолютно замало, щоб описати такий феєрверк емоцій"

Відгук туриста Аккорд тур oksana (Львів) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 11 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Два полюси пристрасті Мадрид та Барселона

*Привіт всім туристам рейсу "Два полюси пристрасті"!

Це був мій... надцятий тур з Акордом, проте відгук вирішила написати вперше. Улюбленому туроператору не зраджую, бо він привив мені любов до подорожей і дає можливіість за помірковану ціну побачити свііт. Подорожуємо і самостійно, але ніколи ці поїздки не виходили дешевше і цікавіше, ніж з Акордом.

Керівник - Галина Шипунова - професіонал; все чітко. конкретно і зрозуміло. Завжди блискавичні поселення в готелі, що при ранніх виїздах (7-7.30) і пізніх заїздах (після 22 год) дуже важливо.

Водії - пан Роман і пан Микола - аси, чітко виконали маршрут довжиною 7,5 тис. км і щасливо повернули нас додому.

Готелі нормальні, сніданки біільш-менш. Але спостерігається нехороша тенденція з кожним туром віддаляти їх від міст.

Як оцінити сам тур?

Цікавий - однозначно.

Важкий фізично - однозначно (все - таки 2 нічних переїзди по 1200км). Але я для себе завжди вибираю тури з нічними переїздами, бо великі відстані треба долати, і краще це робити вночі, а вранці прокидатися в новій країні і мати не менше 9 год, на місто.

Прекрасна підбірка міст і країн з кульмінацією в Іспанії: королівський Мадрид, величний Толедо, сонячна Валенсія і безтурботна Барселона з шедеврами Гауді. В турі кожен знайшов для себе щось цікаве і нове, а хтось згадав минуле і запланував повернутися ще не один раз, щоб поїсти ковбасок в Ерфурті, прогулятися понад Сеною і піднятись на Монмартр та на Ейфелеву вежу в Парижі, а також послухати орган і насолодитися ангельським співом в соборі Паризької Богоматері і поклонитися терновому вінку Христа, покупатися в Барселоні і помолитися Чорній Мадонні на Монсерраті, поплавати на гондолах в Венеції, накупити цілий вагон сувенірів і подарунків для цілої родини!

Прекрасна подорож закінчилася. На згадку залишилися приємні спогади, нові знайомства і тисячі фотографій, а також заряд бадьорості на довгі холодні осінньо-зимові вечори.

Друзі! Подорожуйте і насолоджуйтесь життям!

З повагою Оксана м. Львів

Номінації відгука "10 днів казки"

24
Реклама
Відгуки про інші тури