Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарно!

"Це тур для динамічних і позитивних туристів! "

Відгук туриста Аккорд тур Holiday (Житомир) на тур
Поїздка: 29 жовтня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Мені сподобався тур! Андрій був уважний і взагалі він тактовна і уважна людина, завжди був радий допомогти, я кілька разів забувала, куди мені потрібно йти, щоб добратися до автобуса і він завжи мене якось знаходив і вказував дорогу))

Я взялав дорогу кілька книг, яких хотіла давно прочитати, і отимала масу задоволення від читання і чудової поїздки, тому багато годин в автобусі мені були не нудними.

Пані Лівія, гід на кораблику в Празі, - прекрасна інтелігентна жінка, прекрасно провела екскурсію, а гід в Бубапешті і Сентендре - взагалі цікава і харзматична людина і слухати його екскурсію не лише про архітектуру, історію, а ще й цікавинки про особисте життя відомих людей було просто чисте задоволення!

Взагалі, як на мене, тур розрахований добре, ми ніде довго не залишалися, не встигли знудитися, побачили і почули багатоб мені все сподобалося.

Мабуть, туристам, які хочуть побачити сто башт Будапешту і обходити всі замки Відня і всі церкви Кракова, варто вибрати інший тур. "Наш красивий уікенд" - це тур для естетично задоволення і емоційної підзарядки, а не для вивчення історії, тому він мені так сподобався. Дякую Андрію і Аккорд-тур!

Номінації відгука "Гарно!"

16
Реклама
Відгуки про інші тури