Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ура - відпустка)

"В обіймах Балкан... "

Відгук туриста Аккорд тур Martusik (Львів) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 20 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2015
Голосов 0 «

Відгук на тур В обіймах Балкан!

Цікавий тур Балканами) Достатньо добре організований, дуже насичена програма) Окрема подяка "Богіра-тур" та дівчинці Вікторії за надання професійної консультації та оформлення всіх необхідних документів для подорожі.

Почалося все з нічного переїзду - виїжджали в неділю, а в понеділок зранку вже були в Сербії. Белград чудове місто, вразило своєю красою і затишністю. Відвідали славнозвісний Калемегдан, потім прогулянка центром міста - все компактно, багато сувенірів і дууууже смачне морозиво. Після вільного часу заселилися в готель. Неподалік знайшовся ресторанчик з національною кухнею. Скуштували плешкавіцу і шопський салат. Серби просто обожнюють цибулю у великих кількостях.

Наступний день - сніданок і виселення з готелю. Сніданок у Сербії був найкращим з усіх. Біля обіду приїхали в столицю Македонії Скоп'є. Надзвичайне місто - помпезна архітектура, багато фонтанів, нічне місто просто неймовірне. Дуже цікава екскурсія містом. Потім вільний час і заселення в готель.

Зранку виїхали в Каньйон Матка, покаталися на катері по самому каньйону, відвідали печеру і рушили до Болгарії.

В Софію приїхали пізно ввечері - коротенька екскурсія і трохи вільного часу, потім заселення в готель.

Зранку виїхали в Румунію. Невеличка екскурсія, трохи вільного часу - місто на реконструкції, фактично розвалене. Потім заселення в готель. Ввечері скуштували національної румунської кухні (токітура) і вина.

Останній день - вирушили в Сінаю в Замок Пелеша. Чудова й велична споруда вразила внутрішньою красою і багатством. Потім відвідали Бран, Замок графа Дракули, скуштували сир в корі ялини і сувенірний базар.

Далі - Брашов. Маленьке місто з вузькими вуличками і будинками, що не подібні один на одного. Після вільного часу вирушили додому)

Було цікаво, насичено і чарівно!

Номінації відгука "Ура - відпустка)"

0
Реклама
Відгуки про інші тури