Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Втеча в казку )))

"З місцем пощастило - 19 (не люблю іздити вкінці автобусу!), подорожувала сама, тому була підселена у номер з іншими туристами, які теж були без компанії і це було чудово, бо люди мені попались дуже хороші і цікаві і було з ким поділитись враженнями "

Відгук туриста Аккорд тур NAH (Жовква) на тур
Поїздка: 22 серпня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свято в три дні!

Доброго дня! Подорожувала в серпні. Дуже хороший варіант недорого поїхати на вікенд (для мене принципово було не відпрошуватись з роботи)))) тому цей тур підійшов ідеально!

Дуже сподобався Будапешт - сподобалась архітектура, мости (все ж таки місто дуууже виграє, якщо є ріка!), єдиний мінус - те що пам'ятки дуже розкидані, тому між ними далекі відстані - ми у вільний час напр. вибрали собі к-ка об'єктів, які хотіли побачити найбільше і зосередились на них, тому моя рекомендація робити так само))) Обов'язково варто взяти екскурсію - «У світлі тисячі вогнів» - вечірній Будапешт - це щось неймовірне! , це такий релакс - плисти корабликом, смакувати шампанське і милуватись залитим вогнями містом..

Ну, Відень - це взагалі окрема історія, моя давня любов...

Загалом тур, попереджаю відразу - галопом по Європах. Тому треба бути до цього готовими. Прекрасно підходить для того, щоб скласти собі перше враження і вибрати місця, куди хочеться повернутись...

Дякую компанії Аккорд за прекрасно проведений час та особливо нашому керівнику Марті Мальованій - за чудову організацію, все дуже чітко сплановано)))

Дуже добре, що на звороті відвідали купальні Сєчені, вода дуже добре зняла втому і я не відчувала жаху перед нічним переїздом додому)))

Особлива подяка турфірмі Пассат (Львів) заприємну атмосферу та вдало підібраний тур і менеджеру Ларисі Осеник особисто за якісну роботу)

Номінації відгука "Втеча в казку )))"

18
Реклама
Відгуки про інші тури