Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Цікава поїздка

"Загалом поїздка була хорошою: комфортний автобус, хороші готелі та привітний керівник групи. "

Відгук туриста Аккорд тур ірина (Львів) на тур
Поїздка: 09 грудня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур SPO Забавний вікенд

Сама поїздка не сподобатись не може, адже така кількість стародавніх і архітектурно вишуканих місць не залишить байдужим нікого. Тому варто зосередитись на організації туру.

Тур був насичений. Тому сподіватись, що буде багато вільного часу - марно, особливо, якщо взяти всі додаткові екскурсії. У містах часу, щоб самостійно погуляти було геть небагато - по кілька годин. У Нюрбернзі - близько півтори. Найбільше часу для прогулянок є у Мюнхені, але якщо взяти екскурсії замком Нойшванштайн, то залишиться також кілька годин.

Через таку інтернаціональність туру багато доводиться проводиться в автобусі. у нашому випадку автобус був доволі комфортний - постійно була увімкнена вентиляція, крісла зручні та справні.

Нам пощастило із керівником групи Романом. Він всю дорогу розказував нам якісь цікаві речі про країни та міста які ми проїжджаємо, аби туристи не нудились. Ввечері ми дивились гарно підібрані фільми. Також нам часом включали художньо-документальні фільми про про імператорів міст та місць, куди ми їдемо. Це було цікаво і пізнавально, адже гід під час екскурсії не мав часу нам переповідати усі історичні деталі.

Часом нашому керівникові групи доводилось заспокоювати перепалки між туристами. Рома робив це дуже ввічливо, спокійно та толерантно.

Якщо комусь доведеться обирати керівника групи, раджу Романа Кариченка! Він свою справу знає.

Що ж до планування самого туру, то трохи розчарував нічліг між Нюрбернгом і Мюнхеном. нас поселили десь далеченько від обох міст. Ввечері після екскурсії ми їхали з чотири години до готелю і вранці стільки ж до Мюнхена. хоча пряма дорога від Нюрбернга від Мюнхена займає близько двох годин. Таким чином ми зайвий час провели в дорозі і менше часу мали на прогулянки містом.

Самі ж готелі у всіх містах були чисті, гарні, персонал був привітним, а сніданки - хорошими.

Номінації відгука "Цікава поїздка"

7
Реклама
Відгуки про інші тури