Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це просто якась казка!

"Дякуємо за незабутні враження Аккорд туру та Спутнику"

Відгук туриста Аккорд тур Влад (Харків) на тур
Поїздка: 15 листопада 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Секрет вічності… Рим + Верона, Сан-Марино і Венеція

Секрет вічності…Рим. Дякуємо за дуже цікаву подорож. Зважаючи на оглядовий характер туру нічого кращого і підібрати було неможливо. Будапешт традиційно порадував казковою архітектурою парками та купальнями Сечені. Останні просто якась казка. Блакитна вода, природні джерела та старовинна (ну може не дуже старовинна, але цікава) скульптура та архітектура. Ми залишилися дуже задоволені.

Про Рим, Флоренцію та Неаполь і казати нема чого. Вишукані, багаті та страшенно цікаві міста з чудовою архітектурою, скульптурою та БАГАТОПОВЕРХОВИМИ магазинами відомих брендів. Люди на вулицях дуже привітні, намагаються допомогти. Доречи, не погано б було кілька слів італійською (як і угорською) знати. Ну, типа «Як пройти», «покажіть це місце на нашій карті?», а також джентльменський набір «добрий день, пробачте і т. п.». В Неаполі повно (ми не помилилися – саме повно) українців які приїхали і з Донбасу і з Мукачево. Завжди допоможуть.

Особливо, окрім триповерхового «Версаче» з нижчими ніж у нас цінами, запам’яталася вілла Д’есте та метрополітен в Неаполі. – станції «Толедо», «Університет». Перша збудована в 16 ст. в гірській долині з водоспадами поклала початок парковій архітектурі в Європі взагалі (доречи Версаль чудовий але величезний, а Петергоф збудований у 18 ст. бліда копія з золотими унітазами замість статуй), а другий вразить туристів сучасним дизайном. Також, найкращі спогади про піцерію біля фонтана Треві (фонтан краще оглядати в спеку) старе місто в Неаполі, квартал Трастевере (Рим). Про Флоренцію і казати не будемо – вся клас. Враження від Венеції не зіпсував дощ та холодний вітер. Місто навіть без катання на гондолах вражає.

Екскурсоводи загалом професійні, хоча іноді треба за ними слідкувати що б захопившись не відстати від решти групи (як ми в Венеції)))))

З повагою та вдячністю, Світлана та Владислав.

Номінації відгука "Це просто якась казка! "

42
Реклама
Відгуки про інші тури