Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тільки з Акордом!

" Щиро вдячна Акорду за надану прекрасну можливість подорожувати й за короткий термін часу побачити стільки прекрасного! "

Відгук туриста Аккорд тур Маша (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 245 «
Всі лідери

Відгук на тур I ♥ Switzerland!

В подорож зібрались як завжди дуже швидко, а завдяки пропозиції Акорду, подали документи в Берегове, встигли зробити все швидко і вчасно та ще раз полюбувались чарівними Карпатами та Львовом!

Тур почався не дуже вдало, - через те, що в цей день було багато виїздів й почались дитячі канікули, кордон ми пройшли через 8 годин)))

В Будапешт приїхали пізно вночі і дивились його красу через вікна автобусу! Готель був хороший, охайний з щедрим різноманітним сніданком в красивому ресторані!

Відень величний королівський, вже добре знайомий, але завжди хочеться повертатись туди знову й знову!)

Після нічного переїзду нас чекала Швейцарія! Завдяки водіям, які вибрали не найкоротшу дорогу, нас чекав приємний сюрприз - ми їхали гірськими дорогами, лабіринтами через швейцарські села і містечка, змогли побачити справжню Швейцарію зсередини! Чудові краєвиди, красиві охайні будиночки, поля засаджені виноградниками, ідеально рівні зелені луги, гірські ріки, - все це заворожувало, тому водіям особливий респект та подяка!

Нас зустрів швейцарський Цюріх-велике красиве місто з особливо цікавою старою частиною міста, безліччю храмів, мостів, ратуш, квітів, магазинів з красиво оформленими вітринами! Часу було вдосталь, тому погуляли по місту аж до вечора!

Ночували в невеличкому затишному містечку Інтерлакен, на яке, на жаль, відведено мало часу, але навіть за цей короткий час встигли побачити його красу! Готель був хороший, правда, сніданок трохи розсмішив, ну, але ж ми не їсти туди приїхали! Хліб власного виробництва був справді смачним!

Далі нас чекала столиця Швейцарії місто Берн! Символом цього чудового місця є ведмеді, яких було всюди багато)) та різноманітна яскрава кольорова герань на вікнах, балконах, клумбах!)) Взагалі це місто залишило лише приємні й теплі спогади й море фотографій! Дуже красиве місто, залюбки б побродили цими вуличками ще раз, між танцюючими фонтанами, чудернацькими пам"ятниками, ратушами, красивими величними церквами!

Женева нас зустріла сльозами радості-щедрою зливою, попри яку ми все ж зуміли побачити всю красу цього багатого європейського міста, а ввечері насолодились його романтичністю в сяйві вечірніх вогників!

Після нічного переїзду ми прибули до австрійського Зальцбургу-невеличкого компактного містечка з безліччю цікавих місць на кожному кроці! Насправді місто дуже прикольне акуратне, а найбільш запам"ятались цікаві ковані вивіски магазинів, де кожна - витвір мистецтва))

Далі нас чекала факультативна екскурсія в долину Зальцкамергут, в яку до цього часу не вдавалось потрапити через те, що не набиралась група! Цього разу нам пощастило! Хоча поїздка не дуже дешева, але повірте, це вартує! Яка там краса! Якщо є на землі рай, то мабуть він саме в цій долині! Поки красивішого місця я ще не зустрічала! Осінні кольорові гори, кришталево чисті озера поміж гір, ріки вздовж доріг, мости, зелені луги, - все це просто перехоплювало дух! Зупинялись біля озера Вольфгальмзее, трохи погуляли по місту Вольфгельмштадт, яке просто зачарувало своїми кольоровими будиночками, заквітчаними балконами, чудовими краєвидами!

А в Гельштадт просто закохались! Складалось враження, що ходиш по казкових декораціях з фантастичного фільму! Акуратні вулички, заквітчані пряничні будиночки, кришталево чисті озера, в яких віддзеркалювались гори, ідеально чисте повітря, - все це просто заворожувало! Насправді не вірилось, що така краса взагалі буває!

В Зальбурзі вже традиційно відвідали улюблену Августинську пивоварню з чудовою атмосферою й найсмачнішим пивом і вирушили в Будапешт в знайомий готель! Знову хороші номери, смачний різноманітний сніданок, прогулянка по сонячному улюбленому Будапешту й дорога додому!

Керівник групи Катя Волошина - розумничка, не знаю, як ця маленька тендітна дівчинка так зуміла все добре організувати, що проблем практично не було!

Група просто супер, хоча спочатку трохи злякались, коли побачили, яка група дітей з нами їде!)) Потім виявилось, що молоді одесити дуже організовані, прикольні та веселі і всю дорогу нам піднімали настрій!!! Їм та їх сміливим керівникам особливий привіт!

Гіди всюди цікаві, а особливо в Зальцбурзі та Швейцарії!

Водіям респект!

Акорд кращий!

Обов"язково поїдемо ще!

Номінації відгука "Тільки з Акордом!"

5084

Інші відгуки Маша

Календарь 26.06.2016 - відгук на тур Літній світ: Болгарія!!! (9 днів)
Голосов 0
Календарь 12.02.2014 - відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!
Голосов 14390
Реклама
Відгуки про інші тури