Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

тур "Свидание в Париже!"

"Всім привіт. Пройшло декілька днів після завершення туру і поки я переповнений вражденнями хочеться написати відгук про те як все пройшло"

Відгук туриста Аккорд тур Serhii (КИЇВ) на тур
Поїздка: 28 грудня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Побачення в Парижі! + Мюнхен!

Найпершим я хотів би написати про роботу агентства, де було придбано тур. Заявку на тур я відправивив доволі пізно і часу для подачі документів і оформлення візи було зовсім мало. Але завдяки хорошій роботі агентства Козырный тур (kozyrnyy-tour. com. ua) я все встиг і віза була отримана вчасно. При цьому агентство врахувало ситуацію і підібрала тур таким чином, щоб віза відкривалась через таке посольство, де проблем з поданням документів найменше, за що їм окрема подяка.

Далі про сам тур. Тур доволі вдалий і в мене лишились дуже хороші враження. Найбільше сподобався Париж і Нормандія. Тому всім раджу замовити додаткову екскурсію в Номрандію, ви точно не пожалієте. В Мюнхені, Зальцбурзі та Будапешті часу було малувато. Приїжджали ми ввечері і вже через 2-3 години їхали далі. Але все таки основа туру - це Франція, тому я не вважаю це мінусом.

Але нажаль були і негативні сторони. На кордоні з Німеччиною поліція зупинила автобус і виявила технічну несправність з однією з деталей. В результаті ми простояли біля години поки водії вирішували проблеми з поліцією. А на наступний день 2 години стояли в сервісі і чекали поки привезуть нову деталь. Вважаю, що така ситуація є недопустимою і перед відправкою в тур автобуси мають проходити техогляд. Але як виявилось, в Аккорді така практика мабуть не є розповсюдженою, адже коли наш тур завершувався і ми з Будапешту приїхали в Україну (а це десь 6 годин їзди) нас пересадили на інший автобус, а на наший сіла інша група і поїхала в тур Італію. Тобто автобус майже постійно знаходиться в дорозі, а при такій експлуатації автомобіля не дивно, що з ним стаються технічні проблеми і несправності. Надіюсь, що керівництво врахує дану ситуацію і вона більше не буде повторюватись.

Але які б проблеми не ставались в дорозі позитивних емоцій було значно більше. Тому туром я задоволений і раджу всім поїхати в нього і побачити Францію

Номінації відгука "тур "Свидание в Париже!""

13
Реклама
Відгуки про інші тури