Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Словакія за 3 дні

"Щойно повернулися з чудового туру.... "

Відгук туриста Аккорд тур Марія (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 05 січня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вихідні в Словаччині  Релакс в термальних джерелах

Щойно повернулися з чудового туру.

Я не очікувала, що Словакія мене так вразить, а точніше її природа - Високі Татри-це щось!!!! Отель в Попраді знаходиться біля залізничного та авто вокзалу і цим ми скористались.

Першого дня (так як не набралась екскурсія в Закопане) ми вирішили піднятися в гори. За 4 євро/людину купили єдиний квиток, який дає можливість виходити і заходити на любій станції на протязі дня та відвідали: Штебске Плесо, Старий Смоковець, Татранська Ломніца..... природа вразила!!!!!! Там можна покататися на лижах, прогулятися по одній з піших троп, пройтися по містечку та посидіти в одній із колиб.

Наступного дня ми поїхали в Левоче, також скориставшись місцевим транспортом, з автовокзалу йде автобус за 1.70 євро, містечко гарне, проте лише в центрі....

Третього дня нас повезли в Угорщину (Мішколь-Тапольце) - чудове місце, де можна відпочити душею і тілом.

В Токаї не сподобалось те, що немає можливості відвідати саме місто, так як везуть відразу в винний погріб на дегустацію.

Альтенїрнативи тим, хто не записався на факультативну екскурсію не пропонують. Єдиний вихід - це піти в сусідній погребок і продегустувати вино, що буде значно дешевше, проте перекусити ніде не вдасться... так що рекомендую поїсти в купальнях Мішкольца.

Взагалі тур зручний тим, що ми жили всі три ночі в одному готелі, без лишніх переїздів.

Рекомендую тим, хто любить природні красоти (Високі Татри, гірські озера, водоспади) в поєднанні з старовинною архітектурою (Кошице, Левоче).

Номінації відгука "Словакія за 3 дні"

25

Інші відгуки Марія

Календарь 11.04.2016 - відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури