Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Всі дороги ведуть у Рим - завели і нас!

"Вражаюча подорож у Рим. Незабутні враження, хороша компанія та море позитиву!!! "

Відгук туриста Аккорд тур SVITLANA (Луцьк) на тур
Поїздка: 21 грудня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим! Все тільки починається… Флоренція + Венеція

Нещодавно повернулася з туру "Рим! Все тільки починається". До цього часу знаходжусь під враженням. Моя поїздка почалася із приїзду на "Термінал - А", який дуже мені сподобався, багато рейсів звідти відправляється, все організовано і сервіс на найвищому рівні. Відправка нашого автобуса була о 09:30 рейсом 366, о цій годині і виїхали ми з "Терміналу-А" та почався мій довгоочікуваний тур у Рим, оскільки давно мріяла там побувати. Далі прибули у місто Егер, де куштували смачний гуляш та дегустували вина і справді, початок подорожі був неймовірний. Також дуже вразила Флоренція - це місто з якого переносишся у світ Ренесансу, вражає архітектура, давня культура та майстерність італійських митців. А від краси Венеції ще досі захоплює подих, коли переглядаю фото. Це одне з найкращих міст, у якому я побувала. Ми з чоловіком їздили на всі екскурсії по Венеції, які пропонувала Інна (наш гід). Найбільше сподобався водний круїз… ну це просто щось особливе. Раджу всім туристам, які поїдуть у цей тур не пожалкувати часу, а поїхати на екскурсії, які пропонують гіди з Аккорду. Адже ніякі гроші не замінять того, що побачиш на власні очі та відчуєш душею. Обов’язково покуштуйте італійські делікатеси та прогуляйтесь по площі Сан Марко, там можна побачити багато архітектурних творінь, такі як Палац дожів та собор св. Марка. Венеція – це справді місце романтиків, мрійників та любителів пригод.

За весь тур ми відвідали чимало екскурсій і кожна була по-особливому цікава та захоплююча.

Окреме дякую хочу сказати нашому гіду Інні Зінчук, яка вміє зацікавити та проводить дуже потужні екскурсії. Чесно кажучи, ще ніколи не зустрічала таких цікавих, розумних, а головне працелюбних людей, як Інна.

Також хочу відмітити водіїв автобуса, дуже щирі, добрі та охайні люди. Дивилися за чистотою та порядком в атобусі, вони виконували свою роботу на 5+.

Компанія Аккорд Тур надзвичайно потужна та підтримує свою марку, тут працюють справжні професіонали та майстри своєї справи, гіди вміють зацікавити екскурсіями та зробити подорож вдалою та цікавою. Щире дякую Аккорду за Вашу відмінну роботу. Обов"язково поїду з Вами ще!

Номінації відгука "Всі дороги ведуть у Рим - завели і нас!"

66
Реклама
Відгуки про інші тури