Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий подарунок у день народження

"Чудова подорож та гарні враження"

Відгук туриста Аккорд тур Petro (Луцьк) на тур
Поїздка: 21 грудня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим! Все тільки починається… Флоренція + Венеція

Повернулися з дружиною із туру «Рим! Все тільки починається». Хочу сказати, що ми неодноразово бували в різних турах та країнах, але тур у Рим пробив у саме серце. Особливо, хочу подякувати ТА «Шампань Тревел» за відмінну роботу. Ми хотіли щось особливе, де було б цікаво та невтомно і агенту Тетяні Білун вдалося підібрати те, що треба.

Отож, наш тур почався 21.12 виїхали з «Терміналу - А», приїхали спочатку в Егер, як кажуть, батьківщину вин. І справді, вина дуже хороші та мають вишуканий смак, давно хотів скуштувати егерські вина і …мрія здійснилася.

Наступним містом був Будапешт – прекрасне, романтичне місто. Хочу зауважити, що місяць тому ми були у турі з відвідуванням Будапешту тільки від іншого туроператора, спочатку думав, що буде нецікаво, але як виявилося, що гіди з Аккорду таки змогли вразити, із впевненістю можу сказати, що ми відкрили для себе «новий Будапешт», адже розповіді гідів настільки цікаві, що хочеться слухати цілу вічність. Тож гідам великий +, справжні професіонали. Туристам, які будуть у Будапешті, раджу купальні графа Сєчені – дуже мені сподобалось, враження, емоції будуть в мені довго.

Наступна зупинка – Рим, надзвичайне місто. Дуже зрадів, коли відвідав екскурсію «Древній Рим» - старовинні вулиці, неповторна архітектура – тут все нагадує гладіаторську епоху та вічність Риму.

Хочу подякувати Аккорду за подарунок на день народження – екскурсію «Базиліки Риму». Дякую за позитивні емоції та чудовий настрій.

Всім раджу тури з Аккордом, адже якість, професіоналізм і сервіс не зрівняється ні з чим та ні з яким туроператором.

Номінації відгука "Найкращий подарунок у день народження"

48
Реклама
Відгуки про інші тури