Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутнє Різдво в Римі)))))

"Привіт команді драйвових, веселих та допитливих мандрівників рейсу № 388. Відразу хочеться подякувати водіям-професіоналам Миколі та Андрію за безпеку нашого маршруту, а гіду Володимиру побажати бути більш активним, організованим і надихати туристів. "

Відгук туриста Аккорд тур Vitaliya (Вінниця) на тур
ще
116
фото
Поїздка: 19 грудня 2015
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим чарівний завжди! Мілан, Генуя, Флоренція та Венеція!

Окрема вдячність за організацію поїздки мережі агенцій горящих путівок "КОМПАС+".

Я давно мріяла побувати в Європі на Різдво і хочу сказати що це було чарівно. Вразив Будапешт своїми краєвидами, а також тут створені всі умови для любителів фотографувати: чого тільки вартий Рибацький бастіон, а окрасою Дунаю є сім прекрасних мостів, які з'єднують дві частини міста: Буду і Пешт.

Столиця Словенії Любляна-невелике, але гарне місто, справжньою перлиною країни є живописний куточок природи - озеро Блед!!!

І нарешті - заворожуюча, пристрастна і яка завжди манить ІТАЛІЯ!!!!!

Флоренція: здається що тут духом мистецтва пронизане навіть повітря, це родина епохи Відродження. Коли попадаєш на інший берег річки Арно, то відчуваєш вишуканість, спокій і розміреність буденного життя флорентійців.

Величний і помпезний Рим отримав назву "Вічного" міста і це не дивно адже тут кожен куточок має свою неповторну історію яка оживає на очах: Пантеон, Римський Форум, площа Іспанії, Фонтан Треві, Площа Навона, Площа Дель Пополо, Ватикан і звичайно грандіозний Колізей!!! До того ж у Римі температура сягала + 15, що радувало.

Неаполь: тут просто кипить життя яскравіше ніж в інших містах, проте потрібно остерігатись крадіїв... Раджу відвідати Помпеї, місто засипане попелом вулкану, яке вражає продуманою античною архітектурою і в якому навіть в грудні температура + 18. Коли знаходишся там, ти відчуваєш гаряче дихання Везувію.

Розкішна та багата Венеція вражає Гранд Каналом, палацами, мостами. І це все нагадує аристократичність того часу.

Стосовно наших готелів, то можу сказати що вони бюджетні, але в них можна було смачно поснідати, зарядити свої гаджети, прийняти душ, подивитися телевізор, скористатися безкоштовним WI-FI. Найбільше сподобався готель в Римі Best Western Tor Vergata якістю обслуговування. Найменше-Central (Надьканіже), що в Угорщині. Там було дуже холодно. Ще такий нюанс: якщо ви хочете побувати на Різдво в Європі, то враховуйте те, що всі магазини, ресторани, супермаркети 25 грудня закриті, а 26 можуть працювати тільки до обіду. Тому продумуйте все заздалегідь. Щодо транспорту, то метро закривається, можна самостійно добратися до готеля на автобусах, які приблизно ходять до 20:30, на таксі, або ж як в моєму випадку автостопом і хто знає можливо вам вдасться зустріти свою долю якщо ви самотні або ж просто познайомитися з відомою людиною, як в моєму випадку, італійським футбольним тренером Stefano Sanderra...

Дякую Аккорду за таку неймовірну святкову атмосферу, яка мені дала наснаги на рік вперед. До нових зустрічей!!!

Номінації відгука "Незабутнє Різдво в Римі)))))"

28

Інші відгуки Vitaliya

Календарь 19.10.2013 - відгук на тур І раз… і три… там Рим – дивись!
Голосов 6
Реклама
Відгуки про інші тури