Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це була неймовірна зимова відпустка!!!

"Дуже активний та позитивний тур, який залишив найкращі спогади та бажання знову повернутися до зимових Карпат! "

Відгук туриста Аккорд тур Елена Бычко (Харків) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 11 січня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 7 «
Всі лідери

Відгук на тур Тиждень сніжного драйву

Доброго дня! Нещодавно повернулися з туру "Тиждень сніжного драйву" і відразу хочеться написати відгук від імені нашої маленької компанії з Харкова - Олі, Лєни, Ані і Тараса.

Особисто для мене, це була третя поїздка з "Аккорд-туром", тому вже втретє дякую Аккорду за бездоганну працю та чудову організацію. Все як завжди на вищому рівні! Я та мої друзі лишилися дуже задоволені.

Зимові Карпати - це казка! Тут важко описати всі свої враження - це треба бачити на власні очі.

Цей тур рекомендуємо всім, хто хоче покататися на лижах чи сноуборді, а також тим, хто просто хоче подорожувати і насолодитися зимовими Карпатами. Адже програма туру настільки різноманітна, що буде цікава для кожної людини з різними інтересами. Хто хотів кататися - кожен день виїзд до Буковелю (Драгобрат був один день, останній у нашому турі). Хто кататися не хотів - будь ласка, екскурсії на будь-який смак.

Наша компанія брала екскурсію "Таємниці українського Афону". Чудова екскурсія! Скит Манвський дійсно зарядив позитивною енергетикою, Манявський водоспад зачарував нас своєю красою, а підйом на спецтранпорті підняв настрій на рік вперед так точно! Пікнічок біля водоспаду, який влаштував супроводжуючий нашої групи - Сергій Копанський, був неперевершений! Смажені на вогнищі ковбаски, прикарпатський бальзам, сири місцевого виробницва - що може бути кращим взимку на природі?!!

Дуже хочеться подякувати нашому супроводжуючому Сергію Копанському! Тут також важко описати всі ті позитивні враження, які ми отримали від знайомства та спілкування з Сергієм! Дякуємо Вам, Сергію, за таку бездоганну організацію, допомогу під час катання на лижах, за Ваші жарти, розповіді, настрій. Жодна людина, яка поїхала у цей тур, не лишилася без уваги Сергія.

Особисто для нас, цей тур без Сергія Копанського не був би таким яскравим та класним! Адже знайомство з Вами, Сергію, дало нам можливість поставити для себе нові високі цілі у найближчому майбутньому!

Також хочеться подякувати нашому водієві Юрію за безпечну дорогу, жарти, позитивний настрій та допомогу з важкими валізами.

Щодо проживання, жили ми у готелі "Міжгір'я", що на околиці Яремче. Готель досить хороший, до Яремче 30 хвилин пішки. Сніданки були смачні. Єдине, чого не вистачало - балкончиків та WI-FI у номерах. Фен також потрібно брати з собою, у номері не було.

Що ще можемо порекомендувати? Обов'язково спробуйте катання на лижах, навіть якщо раніше на лижі ніколи не ставали. Думаю ці позитивні моменти має пережити кожен турист даного туру!

Рекомендуємо брати з собою обіди на Буковель - бутерброди, цукерки чи щось таке. Ціни на їжу там дійсно високі. Сувеніри краще купувати на риночку біля водоспаду Пробій у Яркмче, великий вибір і також дешевше.

Спробуйте завітати до ресторанчику "у Якова", дуже сподобався!

І на останок - взимку вибирайте тур "Тиждень сніжного драйву", не пожалкуєте!

І у будь-яку пору року подорожуйте з Аккордом, це дійсно круто!!!

Номінації відгука "Це була неймовірна зимова відпустка!!!"

108

Інші відгуки Елена Бычко

Реклама
Відгуки про інші тури