Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Натхнення, відкриття, загадковість, свобода та РАдість...

"Складові: цікавість змішана з надиханням від гіда (Марта Дропа), з додаванням пригод та красою природи Карпат, шматочки національних смаколиків, о також різноманіття людей з різних куточків України. Все це створило дивовижні враження та спогади... "

Відгук туриста Аккорд тур koshka (Дніпро) на тур
Поїздка: 18 січня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Їхали сім'єю. Тур виявися цікавим як для дорослих, так і для дитини. Для сина (7 років) було одне задоволення вилазити на Скелі Довбуша, лізти до Манявського водоспаду, гратися снігом, який був скрізь. Для мене також усі ці вилазки до гори і вниз були справжнім щастям, те що є в дитинстві і тут воно також було. Пізнавати цікаві історії, бачити красу і велич Карпат, величний і завмерлий, але живий, водоспад Манявський... Краса міст Яремча, Коломия, Івано-Франківськ... Колорит та щирість гуцульського краю, дари природи та виготовлення з них різноманітних цікавинок... Краса та дух Свободи цього регіону України надихає...

Подяка Марті (гід наш) та Анатолій (водій) - дуже приємно бачити злагоджену працю людей, підтримку та веселий настрій, особливо у танцях!!! Гуцульщина - це диво, а танці там - це свято!

Дякую всім, хто причетний до цього туру, адже так багато людей працювали для того, щоб зробити цю подорож для нас незабутньою та цікавою. Дякую за можливість поспілкуватися українською мовою!

Номінації відгука "Натхнення, відкриття, загадковість, свобода та РАдість..."

19
Реклама
Відгуки про інші тури