Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Супер поїздка!!!

"Ми їздили з Акордом, уже не вперше. Але від саме цього туру, залишились найпозитивніші враження. "

Відгук туриста Аккорд тур Ju1ian (КИЇВ) на тур
Поїздка: 06 січня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Ми їздили з Акордом, уже не вперше. Але від саме цього туру залишились найпозитивніші враження. І значну роль у цьому зіграла наша супроводжуюча: Юля Сіра. Група в нас була дуже класна: неконфліктна і досить пунктуальна. І в цьому знову заслуга грамотної організації від Юлі.

В Кракові пощастило потрапити на центральній площі на концерт, де місцева група співала польські колядки в роковому аранжуванні. Була дуже тепла і дружня атмосфера, коли всі разом танцювали і посміхались один одному.

Прага це дійсно казкове місто, тут час ніби зупиняється і лише легендарний годинник нагадує, що до виїзду залишилось на годину менше)) Башти Адам і Єва дійсно фантастичні, тепер при перегляді діснеївських мультиків в кіно, будуть виникати теплі спогади про наш зимовий відпочинок.

Для нас родзинкою поїздки став Відень, на наше щастя строгі муніципальні працівники ще не встигли познімати святкові гірлянди, і місто було з повною ілюмінацією. Сподобались вуличні артисти: золотий термінатор, який хоч вже й старий але ще не іржавий, а також команда юнаків що грали головну тему Піратів Карибського моря на трьох скрипках та акордеоні. Цікава тенденція, що по центральній площі всі туристи ходять із здоровими пакетами peak and cloppenburg, і ми вирішили теж до них приєднатись.

В Будапешті була нагла слякоть, але групі не дав розкиснути наш екскурсовод. Він був готовий до такої погоди: взяв кольорову парасольку і точно не забув почуття гумору. На нашу думку самий цікавий і артистичний гід за всю поїздку.

Анечка і Юлік. Спасибі Акорду за ще один чудовий уікенд!!!

PS:

Хотілося б і в наступному турі зайти в автобус і почути фірмове "Дорогенькі мої")).

Номінації відгука "Супер поїздка!!!"

6

Інші відгуки Ju1ian

Реклама
Відгуки про інші тури