Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур до Ізраїля

"Все сподобалось, але... "

Відгук туриста Аккорд тур SASHA (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пісками теплих узбереж (по неділях)

Хочу залишити відгук про тур Пісками теплих узбережій, в який я їздив з 25 жовтня по 1 листопада.

Прилетів у аеропорт Бен-Гуріон у Тель-Авів-Яффа, зустріли для розвозки до готеля. Правда, довелось чекати 2 години, тому що літак з Москви прилітав трохи пізніше. а ми чекали саме на нього. Скажу, що за тиждень я дуже мало зустрічав туристів з України, в основному з Росії. Мабуть, українці не дуже полюбляють цю країну.

Перший готель був у Нетанії. Я не дуже вимогливий до готелів, тому що у такіх турах часто приїзджаєш до тотелю піздно, а рано вже залишаєш. Та цей даже мені "сподобався". Кондиціонер не працював. Так, жовтень на дворі, він не потрібен. А якщо б було це на кілька тижнів раніше, коли у Ізраїлю було 45 градусів? Це більш дивно, тому що там з нерабочими кондиціонерами автобуси не випускають на лінію навіть взимку.

За 2 дні до мого приїзду там був ураган, у готелі весь коврик був мокрий. Ладно, можно ходити у тапочках, але він дуже воняв особливо перші 2 дні. Я спитав, чи можно переселитися до іншого номера, сказали, що все занято, хотя я дуже мало людей у готелі бачив. На наступний день розмовляв з туристами з Москви, у них теж було трохи мокро у номері, але їм сразу запропонували інший номер! Мабуть, російських туристів тут більше поважають.

А так тур сподобався, готелі ще були у Ейлаті та у Тель-Авіві намного краще.

Була ще одна проблема. На 5й день у нас було у програмі записано переїзд в Ейлат з зупинкою на Мертвому морі.

А розмовляв з людьми, знаю, що зазвичай це 2 години.

Ми виїхали в автобусі вже без гіда. На Мертвому морі ми почали просто збирати туристів по готелям. Я спитав у водія, коли ми будемо купатися. Він сказав, що купатися будемо вже в океані. Я зрозумів, що це звичайний трансфер з Тель-Авіва до Ейлату, тому що в автобусі їхали й місцеві. Їм не потрібна зупинка, не потрібна вона й туристам, яких ми забирали звідси, вони вже накупались у Мертвому морі. Зрозумів, що я можу зовсім не покупатись, я сказав, що йду до туалету, а сам пішов на 5 хвилин посидів у морі. Да, потім в мене не було часу для душа, так і їхав до Ейлату солений. Але треба ьуло вибирати між "таким"купанням та не купанням зовсім.

В Ейлаті з готеля я подзвонив місцевому коордінатору. Мені скзали, що всі поспішали, тому що сразу за нами дорогу размило. Тіпа форс-мажор. Так, ми їхали, злива була. Але, по-перших я не бачив щоб водій комусь дзвонив з цього привода (водій розмовляв російською, а я сидів на першому сидінні). А по-друге, до Ейлата не одна дорога.

Це не є виною Аккорд-тур, це агенти щось не те зробили, але все равно не дуже приємно.

Можна трохи змінити програму: 4 день з Ієрусалима їхати на Мертве море. Це тіж 2 години, що їхати в Тель-Авів, а до Ейлату буде ближче, та і покупатися буде час. Може, буде трохи дорожче, бо готелі на Мертвому морі дорогі.

А так усе було добре. З Ієрусалимом повезло. У Храмі Гроба Господня ми просояли 2 години до Кувуклії, щоб зайти всередину. Інші екскурсії це не робили, я питав.

З Аккорд-тур в мене вже третя поїздка, планую поїхати ще.

Номінації відгука "Тур до Ізраїля"

12
Реклама
Відгуки про інші тури