Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Яскрава та незабутня подорож до Карпат!

"Стрімкі потоки, водоспади, могутні скелі - це краса Карпат! "

Отзыв туриста Аккорд тур Valentina (Камянское) на тур
еще
6
фото
Поездка: 25 января 2016
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Зима 2016
Голосов 1 «
Все лидеры

Отзыв на тур Неделька снежного драйва

Вітаю всіх мандрівників!

Щойно повернулися з туру «Тиждень сніжного драйву», і відразу хочемо подякувати «Аккорд-тур» за те, що Ви є, що даруєте людям можливість подорожувати і насолоджуватися красою і просторами нашої України.

Це наш перший автобусний тур з Акордом, і це тільки початок!

Даний тур - прекрасна можливість насолодитися красою зимових Карпатських гір, потрапити у справжню казку, де багато снігу і гарного настрою. І, звичайно ж, покататися на лижах і сноубордах, зарядитися позитивом на довгі місяці!

Для тих, хто ще не був у Карпатах, радимо довго не думати, а купувати цей тур і збирати речі!

Наш рейс 188. Гідом і керівником групи був Юрій Мартинюк. Хочеться сказати величезне спасибі «Аккорд-туру» за команду професіоналів, яка у Вас працює. Юрій - відповідальна, уважна і дуже весела людина. Він ніколи не давав нудьгувати нашій групі. Завжди жартував і розповідав різні пізнавальні історії. Людина, яка любить свою роботу! Завдяки Юрію дізналися про місцеве населення, їх культуру, чим живуть, як заробляють гроші. Величезне спасибі нашому водієві, пану Анатолію, за безпечну дорогу, доброту і чуйність!

Програма туру дуже різноманітна і цікава для будь-якої вікової категорії. Любителі катань можуть щодня насолоджуватися швидкістю і вдосконалити свої навички на схилах гір. Решта туристів можуть подорожувати по факультативним екскурсіям, оглядати місцевість Карпатських красот, насолоджуватися чистим гірським повітрям.

Дуже вразила екскурсія «Таємниці українського Афону». Серед схилів гір, ялинок і смерек розташований монастир Скит Манявський. Найчистіший хвойний запах і безліч білок в лісі залишили незабутні враження. Також драйвова поїздка на ЗІЛах до Манявського водоспаду - це варто спробувати! Купання у крижаній ополонці - для любителів, а також «сімейний» пікнічок на природі зі смаженими сосисками та карпатським бальзамом - від цього навряд чи відмовишся!

У перший же день туру був виїзд на Буковель, на вечірні катання. І ми вперше з донькою стали на лижі, і твердо вирішили поповнити ряди лижників і почати підкорювати вершини гір! У когось виходило більше кататися, у когось більше падати! Але з кожним днем здобувався досвід і тверде бажання навчитися відмінно кататися. Для тих, хто хоче швидко навчитися кататися, можна найняти за додаткову плату інструктора. На Буковелі є всі умови для комфортного відпочинку. А ті, хто зовсім не хоче кататися, можуть піднятися на екскурсійному підйомнику на вершину гори і провести час там, оглядаючи місцевість або відвідавши кафе-ресторани.

Також в програмі туру для бажаючих: Дегустація ексклюзивних карпатських настоянок, святкова вечеря в ресторані «Гуцульщина», екскурсія «До кришталевих водоспадів», де можна прогулятися вздовж гір і річок і насолодитися найкрасивішою панорамою місцевості і найчистішим повітрям.

А чого вартий підйом на Драгобрат! 8 кілометрів екстремальної дороги, і ми на місці! Такий підйом нікого не залишить байдужим! Такої краси ніде не побачиш! Драгобрат нас зустрів іскристим снігопадом! Ціни на Драгобраті трохи дешевше, ніж на Буковелі! Тут ми продовжили катання на лижах і сноубордах!

Всі дні ми проживали в готелі в м. Яремче «У Мар'яни і Назара». Готель розташований в центрі, поруч є супермаркет, безліч кафе, аптеки. У готелі тепло та затишно, він збудован з дерева, тому в кімнатах присутній свіжий запах хвої та смерек. Включено сніданки. З балкона відкривається чудовий вид на гори.

Повертатися додому зовсім не хотілося. На сувенірних ринках ми придбали багато подарунків: сувенірів, карпатських трав, меду, мило ручної роботи та навіть сопілку для доньки, щоб залишилися спогади на довгі місяці про цей незабутній відпочинок.

Дуже полюбили культуру цього краю, з радістю слухали, та навіть співали гуцульські національні пісні, які нам піднімали настрій та веселили душу.

Карпати – це ФАЙНО!

В останній день туру ми відвідали Івано-Франківськ - красиве місто. Воно входить до трійки найбільш екологічно-чистих міст України. Місто дуже красиве і загадкове, у нього своя історія. Красива архітектура будівель і доброзичливі люди привернули наш погляд.

Також наостанок, в подарунок від компанії, ми відвідали екскурсію «Лабіринтами Львівських вулиць». Це пішохідна екскурсія по центру старого Львова, де ми відвідали безліч соборів, пам'яток архітектури, побачили головні визначні пам'ятки Львова.

Відвідавши так багато красивих місць за такий короткий час і отримавши море позитивних емоцій, хочеться сказати спасибі «Аккорд-туру» за Вашу роботу, за грамотно спланований тур. Бажаємо Вам процвітання і вдячних туристів!

Спасибі всім туристам рейсу 188 за приємну компанію!

Прошу всіх, хто прочитав даний відгук, підтримати його, натиснувши на кнопку «ПРОГОЛОСУВАТИ! Дякуємо!

Номинации отзыва "Яскрава та незабутня подорож до Карпат!"

78
Реклама
Отзывы о других турах