Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Казковий збір гуцульських намистинок під час зимовоі відпустки у рідних Карпатах

"Перша ж подорож з Аккорд-туром перетворилася у незабутню лютневу відпустку із морем вражень та позитиву. Карпати у любу пору року ваблять своєю красою, а доброзичливі колоритні та напрочуд співочі гуцули залишають про себе тільки приємні спогади"

Відгук туриста Аккорд тур Натали (Львів) на тур
Поїздка: 13 лютого 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Намисто Гуцульщини

Привіт усім учасникам туру 996 "Намисто Гуцульщини" із Іллєю Симоненко!

Незважаючи на примхи природи (за шість днів температура коливалася від + 2 на Буковелі до + 16 на Скелях Довбуша), тур видався напрочуд вдалим. Нашими колесами були і львівська "біла пташка" - Неоплан, івано-франківський жовтий "Яремчевоз" (тимчасово під час ремонту нашого транспорту) і "гуцульське таксі" - потужні манявські ЗіЛи. Увесь шлях учасників супроводжували бархатистий баритон керівника туру пана Іллі та запальні пісні украінських музик.

Готель "Надія" у центрі Івано-Франківська навіть у самих примхливих викликав захоплення: ідеальна чистота, привітний персонал, свіжий євроремонт, зручні меблі, білосніжні рушники та постіль; тепло, затишно, ненав, язлива музика у ліфті та ресторанах, смачні сніданки у європейському ресторані (шведський стіл з непоганим вибором), вся інфраструктура поруч. У номерах готеля "Межигірря" наоколиці Яремче досить холодно, персонал ані говорив нічого, ані чув наших прохань. Сніданки: омлет та канапки у перший день, налисники та гарячі канапки на другий, а також смажені ребра з картоплею та тушкованою капустою на третій, до цього подавався чай у скляних заварничках і порція випічки). Номери велики і чисті, постіль зручна та знов ж таки як і рушники білосніжна.

Дні та екскурсіі розписувати не буду, там все як передбачено програмою, лише скажу, що варто відвідати всі факультативи, оскільки вони дуже цікаві та різноманітні. Особливо вразила поіздка до Манявського водоспаду - краса неймовірна, а частина туристів попри зимову пору року приєдналася до гіда під час купання у кришталевих водах цього чуда природи.

Програма туру складена дуже вдало, активний відпочинок поєднується з екскурсіями, пікниками (м-м-м, вурда із карпатським медом - пальчики оближеш!) та вільним часом. Разом з тим, дуже багато залежить від керівника групи.

Ілля Симоненко викликає повагу своєю ерудованістю, знанням історіі, географіі, етнографіі та культури рідного краю, бажанням постійно поповнювати багаж знань, у т. ч. шляхом самоосвіти, та намаганням не залишити без відповіді і уваги жодного нашого запитання. У його розповідях відчувається велика любов до Украіни, якою він щиро ділиться зі всіма оточуючими. Під час подорожі він був другом і наставником кожного з нас. Завжди усміхнений та галантний, відповідальний та дбайливий, Ілля не залишав поза своєю увагою жодного туриста групи (а був у нас повний автобус).

І на завершення, декілька порад для майбутніх учасників цієі подорожі.

Прислухайтеся до супроводжуючого: він окрім чудових змістовних розповідей щоразу підкаже де кафе на різні смаки та гаманці, де найближчий супермаркет і банкомат та вчасно запропонує відвідати "кімнату щастя".

У готелях згодилися фен, кип, ятильник та шльопанці для душу (шлопки разом з купальником беріть до водоспаду). Мило та шампуні для невибагливих можна не брати, вистачало запропонованих. У всіх номерах були холодильники. При бажанні можна зекономити на кафе і ресторанах, взявши із собою продукти з дому або у супермаркеті.

У Маняву, Буковель та на стежку Довбуша взуття беріть дуже зручне та таке, що не промокне. Усе решта можна подолати і на підборах:)

У автобусі, коли зігрієтесь, відразу знімайте верхній одяг, там досить тепло та комфортно.

Привіт енергійній та невгамонній Наталочці із Маріуполя, джінджерявій Пандорі з Києва (респект та лайк за перший відгук), усім учасникам туру та особливий привіт і велика подяка нашому улюбленому керівнику групи ІЛЛІ СИМОНЕНКО!!!

Номінації відгука "Казковий збір гуцульських намистинок під час зимовоі відпустки у рідних Карпатах"

11

Інші відгуки Натали

Календарь 04.08.2019 - відгук на тур Приємне знайомство з Баварією!
Голосов 36
Календарь 18.09.2018 - відгук на тур Наш красивий вікенд!
Голосов 2
Календарь 28.04.2018 - відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше
Голосов 11
Реклама
Відгуки про інші тури