Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна Європа!! (тур "А я в Парижі")

"Подорож – це та річ, від придбання якої ви станете багатшими. "

Відгук туриста Аккорд тур happy girl (Тернопіль) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 01 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Зима 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!

Доброго вечора!!

Хочу подякувати компанії Аккорд-тур за прекрасну подорож під назвою "А я в Паржі"!! ♥

Перше з чого я хочу почати, так це автобус! Дуже комфортабельний і охайний! Завжди грала правильно підібрана музика а фільми були цікавими і приємними для перегляду. Група попалась приємна, всі були на позитиві: - D Готелі

хороші а сніданки смачні=)

Еккурсоводи, які нас зустрічали дуже приємні і веселі, особливо у Відні і Парижі! У всіх країнах, де ми перебували нас порадувала чудова, сонячна і тепла погода!!

Вечірній Будапешт просто вражаючий, особливо мене зачарував відомий будинок парламенту Угорщини!!

У Відні стільки пам'яток культули, знаменитих будівель і музеїв, що важко все перечислити і передати словами.. це потрібно побачити на власні очі, особливо варто побувати в старовинному парку Фольксгартен, де цвіте безліч троянд!! Відень дуже атмосферне місто, в ньому почуваєш себе персоною знатного роду!

Зальцбург мене вразив своєю природою! Для мене це мирне містечко, в якому все гармонійно поєднано між собою. Чисті озера й заквітчані парки, привітні люди й смачна кухня, красиві вулички і модні бутіки:)

А от де залишилася частинка моєї душі, так це в Парижі!! Нереально душевне і заворожуюче місто!! Чарівна Сена, дивовижна Ейфелева вежа, яка ввечері загоряється тисячма вогниками, духовний Нотр-Дам, Мулен Руж, безмежні Єлисейські поля, Лувр, Латинський квартал, де зібрані кухні разних народів світу - все це надихає і хочеться повернутись туди знову і знову!!!

Так що дякую всім співробітникам Аккорд-туру за те, що Ви втілюєте людські мрії в реальність!! ♥♥♥

Номінації відгука "Чарівна Європа!! (тур "А я в Парижі")"

0
Реклама
Відгуки про інші тури