Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чудовий Новорічний вікенд!

"хороший тур щоб познайомитися зі містами і обов'язково повернутися) дівчата з турагенції, що в Новому цумі, порадили і ми цей тур обрали, і дуже вдячні їм за пораду! "

Отзыв туриста Аккорд тур Ліда (Львов) на тур
Поездка: 30 декабря 2015
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Зима 2016
Голосов 2 «
Все лидеры

Отзыв на тур Наш красивый уикенд!

Привіт всім! Їздили в тур Наш красивий вікенд ми з подругою. Найкраще те, що він за доступною ціною та без нічних переїздів. Ночували ми у хороших, комфортних готелях. Зрання нас радувала кава та мій “рай” — різноманітність пластівців з молоком. Щодо туру, то Польща особливо не запам'яталась. Чехія теж спершу не дуже сподобалась, але коли ми приїхали додому, я зрозуміла, що Прага — це прекрасне, загадкове місто, там стільки молоді, всі з ким встигли поспілкуватись раді допомогти, щось порадити чи взагалі запросити десь погуляти ввечері. А ввечері прогулялись вечірньою Прагою. Запам'ятались ці вогні старих вуличок, таке враження, наче в Празі дійсно живуть духи. А Собор Святого Віта!!!!! Це щось!!!! Перший такий великий собор, який я побачила, мій дебют так сказати! Запам'ятаю на все життя!

“Корабликом по Влтаві” особливо не раджу брати цю екскурсію. В цю пору холодно і особливо не романтично, адже з тобою плаває ще з п'ятнадцять туристів. І всі з своїм характером.

Відень і Будапешт - немаю слів!!! Коротко кажучи — подорожуйте, знаходьте час на подорожі, адже це того варте!

Номинации отзыва "Чудовий Новорічний вікенд!"

30
Реклама
Отзывы о других турах