Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій супер-відгук про супер-тур)))

"Захоплююча подорож це подія, яка змінює людей! "

Відгук туриста Аккорд тур lellak (Бориспіль) на тур
Поїздка: 16 січня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

Привіт! Мене звуть Лілія і зараз Ви прочитаєте мій відгук про тур " Скажемо "чіззз" в Італіїї".

Для початку, офіційна частина: дякую Аккорд туру за можливість бюджетно відпочити, побачити безліч світових пам'яток культури і мистецтва! Дякую моєму чоловіку що профінансував цю можливість!))) Дякую моїй подрузі Оленці, яка "витягла" мене на відпочинок і ми класно провели час! Дякую Ірині з Соляріса за те що допомогла вибрати правильний відпочинок! А також всій нашій групі за нормальну, ненапряжну компанію!))) Фух, мені наче Оскара зараз вручатимуть)))))

Якщо чесно, трохи боялась їхати, бо автобусом ніколи не подорожувала, але виявилось що всі мої страхи були просто смішні. Насправді, їхати автобусом виявилось набагато комфортніше і веселіше ніж летіти літаком і, тим більше, їхати автомобілем! Не скажу що автобус був якимось таким космічно крутим, ні, звичайний автобус, але, зважаючи на те що група наша налічувала 16 осіб (а місць в автобусі близько 40) то сидіти, лежати, спати можна було де завгодно і як завгодно, що ми і робили)))) Коротше кажучи, автобус-це те що треба!!! І тут маю сказати велике спасибі нашим водіям - Саші та Сергію! Ви супер! Автобус завжди чистенький, скло помите, їхали акуратно, нікого не захитувало, приїздили завжди вчасно або навіть завчасно! А ще дуже приємно (особливо нам-двом дівчатам з двома важезними чемоданами, повними всякого потрібного лахміття) те, що жодного разу не прийшлось самим ставити і діставати багаж!!! Наші чемоданчики завжди акуратно потрапляли в багажне відділення, завдяки цим двом чудовим людям! Сподіваюсь ще зустрінемось в наступних поїздках!

Не буду писати про те, що я бачила в кожен з днів туру! Це можна почитати в програмі туру, в гуглі, в вікіпедії, подивитись по телевізору, але найкраще побачити і відчути самому!!! Це 1000000 емоцій неповторних, яскравих як спалахи салюту і хочеться переживати їх знову і знову! Потрібно самому відчути цю незабутню атмосферу, коли щодня ти розумієш що колись, задовго до твоєї появи на світ, на місці де ти стоїш чи йдеш відбувались подіїї про які ти тільки міг у підручнику почитати і картинки подивитись. А тепер ти тут, стоїш на тій же землі, дихаєш тим самим повітрям, і наче береш в цьому участь, і перехоплює дух, і час втрачає своє значення, і хочеться просто помовчати, і змішані відчуття, і.... повернутись ще раз, обов'язково, ще хоч раз! І я повернусь...!

Ну, а тепер, після ностальнічної хвилинки, напишу завдяки кому цей тур був цікавим і в серці залишились такі ніжні спогади, це наш супроводжуючий групи, Толік Лучко, цей абзац про тебе!!! ))) Мені важко уявити кращого супроводжуючого групи ніж наш Толік! Розумний, веселий, симпатичний, мололодий чоловік, а згодом виявилось що ще й поет і дуже класний! (Доречі, знаю що недавно Толік презентував свою книгу, тож вітаю від щирого серця! ) Всі 8 днів Толік створював нам якомога комфортніші умови перебування в дорозі: тематичні фільми, хороша музика, веселі історії про каверзні ситуаціїї в попередніх турах і звісно ж власні гуморески! Ми навіть не помічали як час проходить! Під час екскурсій Толік завжди був з нами, давав поради, все пояснював, відповідав на всі запитання, показував дорогу, купував квитки, коротше кажучи возився з нами як з дітьми))) Толік, і що б ми без тебе робили? Адже головне це організація і Толік справився з цим завданням на 200%. Толік, тобі респект! (Особливо сподобались гуморески в передостанній день туру, сподіваюсь почути їх ще раз!)

І на завершення хочу сказати що по приїзду додому я зрозуміла, що в такі тури я готова їздити щомісяця і не на 8, а на 15 днів))))

Передаю привіт всій нашій групі, водіям Сергію та Саші, Аккорд-туру і звісно ж Толіку Лучко! До скорої зустрічі в новому турі!

P. S. Італійські туфлі купила!

P. P. S Чіззз в Італії сказала)))))

Номінації відгука "Мій супер-відгук про супер-тур)))"

8
Реклама
Відгуки про інші тури