Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найчарівніша подорож!

"На всі чотири сторони світу ми подорожували під час цього прекрасного туру. Наше життя перетворилося на казку на ці шість днів. Рекомендую кожному побувати в даному турі, не пожалієте! "

Відгук туриста Аккорд тур Anastasiia (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 04 березня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сяйво столиць!

Подорож - це єдина річ, яку купуєш і стаеш багатшим. Першого ж дня як ми приїхали це відчулося. Незважаючи на те, що ми досить довго їхали ш трішки втомились, день пройшов вдало, була дуже цікава екскурсія та час на те щоб відвідати чудові музеі і виставки.

Компанія Аккорд-тур дуже піклується про своїх туристів, весь відпочинок і переїзди були комфортні, насичені враженнями та захоплюючинми розповідями. Професійні екскурсоводи повідали нам багато нового про країни які ми відвідували, про їх давню історію та сучасний стан. Супроводжували нашу групу також професіонали високого рівня. Особливу подяку хочется висловити нашому гіду Турасу Сшреінеру за його чудові організаційні здібності, вчасне інформування групи про різні додаткові деталі стосовно подорожі, за витримку и позитив який він вніс в наш колектив, завдяки йому ця подорож склалась найкращим чином.

Нам ніколи не доволилося нудьгувати, навіть в автобусі ми слухали інтересні, пізнавальні факти щодо країн туру та подивились декілька фільмів. Крім того гід показував багато цікавих місць які ми з великим задоволенням відвідували ц вільний час.

Залишились лише позитивні враження від туру! Тому продовшуйте свою справу і несіть людям ці відчуття. А всім туристам раджу подорожувати з компанією Аккорд-тур і не тільки в даному турі але і в інших, якомога більше, бо "Світ - як книга. І ті, хто не подорожує, знає лише одну сторінку. "

Номінації відгука "Найчарівніша подорож!"

175
Реклама
Відгуки про інші тури