Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

отзыв

"не розумію запитання"

Відгук туриста Аккорд тур sankam2008 (Вінниця) на тур
Поїздка: 14 листопада 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «

Відгук на тур Там, де сонце! Там, де свято!

Привіт друзі! Маю бажання поділитися своїми враженнями від подорожі, автобусним туром, теренами Європейського союзу)

А саме: Україна-Угорщина-Австрія-Німеччина-Франція-Іспанія-Італія-Словенія-Угорщина-Україна.

Подорожували з туроператором "Аккорд-тур Львів". Загальний пробіг склав, більше 6200 кілометрів!!!! Це зі Львова!

Почну з того, що відпочити вдалося тільки від щоденних буднів, клопотів та одноманітності)

Це, далеко, не пляжий відпочинок!

Подорож, офіційно, розпочалася з Терміналу А "Аккорд Туру" м. Львів. Приміщення терміналу, до речі він у них один, тобто Б, В, Г термінали відсутні), доволі модернове, є можливість попоїсти, докупити забуті вдома речі за нормальними цінами! Безкоштовний WiFi. Є можливість зробити ксерокопії 1шт. =1грн.

https://www.akkord-tour.com.ua/index. php/id/736

Погода та новина про жахливі події в Парижі бадьорості не додавали (

Зате наша гід, чрівна Аня Чернова, порадувала чудовими розповідями з першої хвилини подорожі, тим самим, дала зрозуміти, що скучати нам не доведеться)))

Проходження Україно-Угорського кордону зайняло, на наше щасття, не багато часу, близько 2 годин. На нашій таможні просто зібрали паспорти, запитали чи ніхто не везе музичні інструменти?)) і все. На угорській довелось вийти з автобусу, на той час дощ припинився, пройти перевірку відбитків пальців та чекати на перевірку багажу. Як казав вище, на щасття, нас не шмонали, пропустили з миром)

Дорога до Будапешту пройшла спокійно, закупи на санітарних зупинках та в магазинах почалися в Євро ((Коли не згадувати наш курс то, в принципі, дешево))) Кава 2-4, водичка 1-2, «бублик» 2-3, бюджетний алкоголь 6-10, цигарки 5-7, туалет 0,50-1, коротше, майже даром)))

Приємною стала перша екскурсія-дегустація угорських вин разом з вечерею в місті Егер «Долина красунь». Гуляшу поставили на стіл такий казан, що четверо голодних, дорослих українців, попиваючи винце не справились.

Далі в готель та в люлю. Вважаючи на майже добу в дорозі, я про нас з Машою, стартували з Вінниці о 13 листопада о 22.00, на прогулянку Будапештом сил не залишилось.

15.11 Будапешт.

Підйом о 6:00, до речі, ранні підйоми в усіх готелях пов’язані з шаленними темпами автобусного туру та з раннім початком робочого дня. Сніданок з 7:00 виїзд о 8:30, здається все ОК, але не так все просто!!!

Прийшовши на сніданок після 7:00 усі розуміють свою помилку! Іжі достатньо але місця в залі ресторану обмежені через орду китайських товаришів, які, як вияснилося пізніше, задовго до 7 години вже скупчились перед входом в ресторан і тепер, зайнявши майже весь ресторан, поглинали все як сарана.

Після сніданку старт на оглядову екскурсію містом. На жаль Будапешт зістрів нас не дуже гарною погодою, як і Італія, але про це пізніше. Екскурсія виявилась дуже цікавою та пізнавальною, тут і площа Героів, і Рибацький бастіон, собор Матіяша і Королівський Палац. Але все галопом). Висадка на площі Героів і дилема: зважаючи на погоду залізти в купальні і грітися до вечора (18:00 прогулянка на кораблі) чи, не зважаючи, подивитися місто?

Як видно з фото, обрали прогулянку містом. Нагулялися до ….) Стартанули на першому Будапештському метро, підземний «трамвайчик», як іграшковий, все маленьке, низеньке але чисте і цікаве. Далі гуляли, мокли, мерзли, грілися коньяком (запаси відкупорили) з кавою. Зустріли групу землячок, поздоровкались.

Потім покатались на кораблі з, необмеженим, шампанським за яким довелося, з порожнім бокалом, бігати за барменом)))) Нічний Будапешт це БОМБА!!!!

Далі автобус, 2 години їзди, готель, душ та богатирський сон)

16.11 Мюнхен.

Підйом о 6:00 (традиція). Довгий переїзд через Австрійські Альпи, территорією Австрії та Німеччини, до Мюнхену. Краса неймовірна, майже як у нас але без сміття!

Була зупинка, на территорії Австрії: кава та сирний штрудель мають право на існування, але не скажу, що це дуже суперово, смачна кава та смачний штрудель, не більше! Український штрудель, за 100 гривень буде смачнішим!

Вечірня екскурсія Мюнхеном, ковбаски (купили в вакуумі, готова сосиска коштує 3 евро, приготували в отелі: ням-ням, у нас можливо були б не гірші як би були виготовлені з м’яса), пива не скуштували, не наша тема, але прогулялись по Хофбройхаус! (пивнуха пивнухою, тільки дуже велика!)

Після Мюнхену знову іхали до готелю поблизу кордону Франції (десь 300км), переночували і знову на колеса (до Парижу приблизно 500км)!

17.11 Нарешті Париж)))

До Парижу прибули вчасно, дякування водіям та добрій вдачі нашого товариства. Поліцаї нас не тримали, поважають бандерівців)))

Оглядова екскурсія більше нагадувала орієнтовну: Нотрдам там, вежа там, Лувр там ……., що дало можливість детально спланувати наступний день). А от «Легендарний Монмартр» це щось особливе, описувати враження буде довго, тому ось: http: //www. biancoloto. com/paris/montmartre. html.

Одне скажу! Вид на нічний Париж, з цієї гори, неймовірний, жалкую, що не взяв штатива для фото (

Наш маршрут по Парижу склав, близько 20км пішки!!!

Висадка о 10 ранку, посадка о 21 вечора, на нічний переїзд, в Барселону!

Інформацію про смердючий та повний сміття Париж не підтверджую!

Париж, на момент нашого візиту, був чистий чистесенький!

Отже: правий берег Сени. Від Паризької ратуші Hôtel de Ville по вулиці Ріволі (одна з найдовших та знаменитих вулиць Парижу) дійшли до Лувру, сам музей оглядати потрібно окремим, мінімум місячним, туром тільки Лувр! Тому прогулялися площами, садом Тюільрі з неробочими (((фонтанами та вийшли на площу Згоди, вечірній фінішний пункт збору групи. Далі Єлисейськими полями, де повним ходом велась підготовка до різдвяних свят, добралися до Тріумфальної арки, де переконалися в манії величі Бонапарта). Від арки, чарівними вулицями, вийшли до площі Трокадеро, ось і вона, моя мрія, вежа Ейфеля, правда на іншому березі Сени) Трішки присіли, відпочили, втішились, що на вежі є люди і веред, на вежу....

Вежа Ейфеля та лівий берег Сени) Отримавши насолоду від чудового виду на вежу та відпочинку вирушили, через міст d'Iéna, до чуда світу) Черга на вежу була невелика. Буквально за 20 хвилин ми, втративши 34 евро на двох, піднімалися, щасливі, ліфтом (персон на 30) до першого оглядового майданчика. Увага!!! Туалети на вежі є безкоштовними!!! А я втратив 2 евро, на вході дав афроамериканцю, він взяв, подякував і вказав напрямок))) Потім меньшим ліфтом, квиточки зберігаємо до кінця сеансу, піднялися на самий верх)))) І вуаля, Париж на долоні!

Далі писати ліньки) Барселона - супер, Аккорд-тур - гуд, Аня Чернова - бест)

Номінації відгука "отзыв"

0
Реклама
Відгуки про інші тури