Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

ОМРІЯНІ ІТАЛІЙСЬКІ КАНІКУЛИ

"10 днів і понад 5 тисяч кілометрів незабутніх вражень, яскравих емоцій, зустрічей та місць, куди хочеться повернутися ще не один раз! "

Відгук туриста Аккорд тур Печенюк Юлія (КИЇВ) на тур
ще
49
фото
Поїздка: 20 березня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим чарівний завжди! Мілан, Генуя, Флоренція та Венеція!



Коли повертаєшся з таких турів додому з’являється ледь помітне відчуття, що частинка тих країн, тих міст і далі залишається з тобою якийсь час і постійно хочеться знову туди, в насичене і динамічне життя подорожуючого.

Моєю давньою мрією було побачити Італію, і цей тур якраз ідеальний для цього. Він побудований таким чином, щоб охопити якомога більше ключових міст і дати закохатися у цю країну з першого погляду. Наприкінці ти чітко усвідомлюєш, що хочеш повертатися сюди безкінечну кількість разів аби пізнати всі кольори, смаки та ноти, якими звучить Італія.

І так, увага, починаємо нашу захоплюючу подорож:

1 день:

Переїзд в Будапешт, але спершу дегустація вин у місті Токай та знайомство з угорською кухнею (знаменитою не лише значною кількістю паприки, але ще і велииикими порціями). І тільки тепер з гарними настроєм їдемо поселятися в готель в Будапешті, набиратися сил на рішуче і продуктивне знайомство зі столицею наступного дня.

2 день:

Місто на березі Дунаю-Будапешт. Чесно кажучи, він перевершив усі мої очікування! Це справді прекрасне місто в якому маса цікавих місць, які є обов’язковими для відвідання: просто вражаюча будівля Парламенту, грандіозний Королівський палац, мости через Дунай, які не схожі один на інший, Центральний ринок, площа Героїв, замок Вайдахуняд, знамениті купальні Сечені фантастична набережна, яка увечері заворожує тисячами вогнів і місто кардинально перетворюється. Одного дня мало в цьому дивовижному місті!

3 день:

Словенія. Запам’ятовується своєю чистотою, атмосферою спокою та неперевершеними альпійськими краєвидами.

Гірське озеро Блед, оповите легким туманом виглядало грандіозно та загадково, дарувало незабутню свіжість повітря та зачаровувало красою квітнучих пагорбів.

День закінчився приємною вечірньою прогулянкою Любляною та поселенням в готель у місті Нова Горіца (особливістю готелю було те, що до номера на «першому поверсі» довелося підійматися десь на рівень третього;))

4 день:

Нарешті Італія!!! Дорога пролягає Тосканою до її серця – Флоренції. На жаль, оглядової екскурсії виявилося мало аби повністю побачити це фантастичне місто, в якому здається, що звернувши у будь-яку вуличку, натрапиш на щось грандіозне. На самостійний огляд міста – колиски епохи Відродження – на жаль, часу не було, тому що попереду була зустріч з тією самою вежею.

От нарешті Піза та її головна фішка – Долина Чудес. Особливо дивовижно цей архітектурний комплекс виглядає на фоні ясного синього неба, зеленої трави, а тоді облитий барвами заходу сонця. Вважаю, що це місце є, так-би мовити, маст-хевом в списку визначних місць для відвідання, і однієї зустрічі буде достатньо.

Без фотки «підтримаємо падаючу вежу», звичайно, не обійшлося, хоча це й банально)))

Специфікою цього дня стало пересування на громадському транспорті - електричці, швидко, бюджетно і комфортно. Шлях до Флоренції зайняв близько 15 хв., а до Пізи - близько 1 години.

Поселення в готель Риму було пізнім, але всі так втомилися, що почали відпочивати вже як тільки автобус вирушив в дорогу))).

День 5:

Мав би бути Рим, а був Неаполь. Я була не проти:)

Місто просто нереально красиве. Воно запам’ятовується соковитими барвами фасадів будівель, незвичайними, як для нас, садовими деревами, на яких достигають урожаї лимонів та апельсинів, захоплюючою подих панорамою затоки, на березі якої і розкинулося місто, яхтами на причалах, Везувієм вдалині та особливим в своїй норовливості водіїв стилем дорожнього руху. Серед смаків міста – справжня піца «Маргеріта» та Лімончелло в безлічі його варіацій.

Факультативна екскурсія в Помпеї. Це було захоплююче занурення в історію цікавого життя та загибелі стародавнього міста. А близькість вулкану вселяла дивну легку тривогу і одночасне захоплення красою краєвидів.

День 6:

У зв’язку з католицьким Великоднем і спеціальним графіком роботи і життя країни на цей період графік нашого пізнання Риму дещо відрізнявся від стандартної програми, але все було суперово, як і передбачалося.

Так от, почалося все з Ватикану. Його музеї та і саме місто-країна вражає не лише своїм багацтвом, пишністю, а й незліченними юрбами туристів. Але побачити його все-таки варто, такої концентрації відомих предметів культу, пам’яток архітектури та предметів мистецтва мало де ще можна знайти і гуляти залами музеїв, здається, можна безкінечно.

Декілька хвилин пішки і дорога приводить тебе до Риму. Оглядова екскурсія це ніби перше знайомство з цікавою людиною, яке дає розуміння того, що стільки всього лишилося несказаним і просто життєво необхідно обов’язково продовжити це спілкування. Це місто естетичного задоволення, авангардного поєднання мальовничих вуличок, грандіозних руїн та історичних будівель, серед яких протікає буденне життя місцевих жителів-щасливців!!!

До речі, після прогулянки Ватикан-Рим по іншому вже дивишся фільм «Ангели і демони»:)

День 7:

Вільний день у Римі ще раз переконав мене, що такої кількості фонтанів як в одному місті, я ще за все своє життя не бачила))) Гуляючи містом складається враження, що пройшов вже з десяток кілометрів, а таки нічого не побачив. Щоб справді пізнати Рим потрібен не день, не два…Тут просто, заглянувши в двір будинку можна побачити щось надзвичайно красиве, або натрапити на кафешку, де готують таке смачнюче морозиво, що головною надзадачею стає вчасно зупинитися!

Справжнє серце міста б’ється не на широких проспектах і в гарячих точках туристичної концентрації, а в лабіринті колоритних вуличок усіх відтінків жовтого, помаранчевого та кольору теплої вохри; серед столиків затишних маленьких кав’ярень та на прихованих від описів путівників закапелків в тіні дерев.

О, а ще в місті повно велетенських чайок, які у них замість бродячих собак)

Це вічне місто, яке дарує емоції та пам’ятні моменти на все життя. Прощання з ним запам’ятовується… Ти точно знаєш, що розлука з ним буде недовгою!

В Колізей, до речі, так і не вдалося потрапити цього разу через той самий великодній період: (

8 день:

Раннє виселення з готелю в Римі (де провели 4 ночі). Тривалий переїзд.

О, Венеція! Що можна тут сказати? Багато туристів, дуже багато і, навіть, складається враження, що місцевих жителів взагалі немає (але вони є, їх можна відрізнити по тому, що вони гуляють з песиками) … Але місто надзвичайне, через відсутність автомобілів схоже на красиві декорації до фільму про якусь іншу епоху. Обов’язково раджу покататися на гондолі, це незабутньо! Обережно, гуляючи вузенькими вуличками міста, ви ризикуєте не лише заблукати, але і застрягнути, тож не захоплюйтесь італійськими смаколиками ;)

До речі, часу в цьому місті через специфіку маршруту доволі мало, а шкода. Поселення в готель в місті Надьканіже було пізнім.

9 день:

Переїзд в Егер та відвідання термальних купалень, а далі, нагулявши апетит, вечеря та дегустація місцевих вин. Поселення в готель в Ніредьхазі.

10 день:

Дорога додому, хоча хочеться ще пригод.

А тепер трошки про специфіку туру: так, це постійні переїзди від 1 до 6 годин, так вам не випаде можливості виспатись і потрібно багато ходити пішки, АЛЕ це купа нових вражень, це можливість побачити безліч міст за короткий термін, це те, що ти настільки звикаєш до інтенсивного ритму, що переїзди не помічаються, пристосовуєшся прекрасно відпочивати коли є можливість в автобусі і, повернувшись додому, не можеш довго всидіти на місці, бо просто необхідно прогулятися))) Одним словом, це гарний варіант відпочинку!

А ще величезним плюсом є те, що тури від «Аккорд-тур» досконало організовані і все відбувається чітко, тут кожен професійно робить свою справу і знаходиться на своєму місці!

Окремо хочеться відмітити чудових водіїв (Романа і Романа), екскурсоводів та керівника групи (рейс 311) Анну Романюк, гарного спеціаліста та просто приємну дівчину, яка прекрасно виконує свої обов’язки, тримає контроль над ситуацією і, до речі, завдяки вільному володінню італійською мовою вирішувала виникаючі питання (допомога групі в транспорті, готелях, ресторанах та зустріч з поліцією, наприклад).

Тому, користуючись нагодою, хочу подякувати усій-усій команді «Аккорд-туру» та агенції «ТІС-ТУР» в м. Києві (менеджером якої я є) за цей чудовий «бонусний» тур та за можливість реалізувати давню мрію – побачити Італію!

Якщо у Вас є якісь питання стосовно туру, то я з радістю відповім на них:) (yulia@tis-tour. com)

Номінації відгука "ОМРІЯНІ ІТАЛІЙСЬКІ КАНІКУЛИ "

81

Інші відгуки Печенюк Юлія

Календарь 19.09.2016 - відгук на тур Там, де сонце! Там, де свято!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури