Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Я знову хочу в Париж )

" Здійснити мрію усіх романтиків Землі (відвідати Париж) планувала давно, а відважилась за тиждень до поїздки.) Усе було як намріяла). Оперативно, чітко і романтично!) "

Відгук туриста Аккорд тур Іноземка (Львів) на тур
Поїздка: 03 квітня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Бонжур Лямур або 3 дні в Парижі!...Париж, Діснейленд та Люксембург...

Здійснити мрію усіх романтиків Землі (відвідати Париж) планувала давно, а відважилась за тиждень до поїздки. Дуже допомогло те, що віза у мене є. Турагенство,, Бумеранг,,, з яким давно дружу, допомогло в оперативному виборі туру і залагоджені усіх формальностей. За що щиро дякую.).

Буду якомога лаконічною. З Аккорд-туром подорожі безпечні, надійні, достатньо комфортні. Супроводжуюча туру Іринка Кашина дуже приємна і професійна. При усій своїй тендітності зуміла чітко керувати зовсім різними за віком, вихованням і уподобаннями, туристами. Водії (Богдан і Олег) керували нашим, бачившим життя, ,, Неопланом,,, з тим максимальним комфортом, який можна було очікувати від,, ветерана,, і, враховуючи тривалі переїзди.

Відразу зазначу, що готелі були достойні і сніданки не залишали відчуття, що,, кишки марш грають,. ). Зрозуміло, враховуючи адекватну ціну туру. Фени в номерах були, так що мій власний тільки,, прогулявся,, . Подорож дозволила тільки отримати схематичне уявлення про Німеччину і Францію, але, як турист з досвідом, я й іншого не очікувала. Хоча тур складений вдало для 7 днів. Я намагалась відвідати максимальну кількість екскурсій і дуже задоволена. Раджу усім не поскупитись на екскурсію в Нормандію. Без неї відчуття Франції буде не цілісним. Екскурсоводи усі грамотні і професійні, особливо Гарольд в Дрездені і Іван Іванович мол. у Франції.

Думаю, що не раз ще скористаюсь послугами Аккорд-туру. Окрема подяка усім моїм милим попутникам за взаємоввічливість, толерантність і почуття гумору. Одесса, Харків, Черкаси, Київ, Львів, Чернівці, Полтава - дякую!!! До наступнихподорожей з,, Аккордом,,.

Номінації відгука "Я знову хочу в Париж )"

13
Реклама
Відгуки про інші тури