Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Вот она – Switzerland!" https://www.akkord-tour.com.ua/guestbook.php/product_id/8167

"Чудова весняна подорож з улюбленою турфірмою «Акорд – тур» до країн, де розквітла магнолія та снігових Альпійських вершин… "

Відгук туриста Аккорд тур Алена (Запоріжжя) на тур
ще
39
фото
Поїздка: 11 квітня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «

Відгук на тур ЇЇ звати Швейцарія Цюрих, Люцерн + Мюнхен, Зальцбург

Доброго усім весняного дня!

Нещодавно повернулися з чоловіком з туру «Ось вона, Швейцарія» (перший виїзд туру по оновленій програмі). Дякую тур. фірмі «Дімона авіа-тур» Запоріжжя та особисто нашому тур-менеджеру Дар’ї Ніколаєнко, як і завжди все було на 5+! Хоча відразу ми вибралі інший тур, на який не набралося бажаючих, та заміна виявилась навіть кращою; дякуючи співробітникам Акорд - тур - відпустка вдалася. Отримали море чудових вражень, насолодилися казковими краєвидами, познайомились з приємними людьми.

Умови перебування в автобусі були просто «королівськими», оскільки група складалась з 19 туристів, була можливість кожному розміститися на 2 кріслах, що полегшило нашу подорож, особливо нічний переїзд з Інсбруку до Львову (1250 км).

Значну роль у подорожі завжди відіграє супроводжуючий. Вважаю, нам дуже пощастило з нашою дівчинкою-сонечком, капітаном «авто-лайнеру» Наталкою Старенькою! Професійна і досвідчена, тактовна, позитивна, уважна до своїх туристів, вона швидко вирішувала організаційні моменти, поселення до готелів, за потреби орієнтувала на місцевості. В дорозі розважала нас фільмами, музикою, розповідала про країни, до яких ми прямували. Завдяки їй ми пройшли запланований маршрут чітко, немов швейцарський годинник, без запізнень, згідно програми туру. Робота водіїв також була на високому рівні (як і завжди в Акорді), вони зробили нашу подорож безпечною та комфортною. Велика подяка капітану та екіпажу!

Програма туру складена вдало, архітектурні красоти змінюють природні, є багато вільного часу для самостійних прогулянок. Готелі порадували, у кожному було щось своє, що сподобалось. Але найбільш комфортним для перебування виявився “Vienna House Martinspark”, Дорнбірн, Австрія.

Красу та велич Альп не описати ніяким словом, це просто треба побачити, відчути … і залишити в своєму серці назавжди.

У Кракові та Празі ми з чоловіком вже не вперше, тому особливо нових вражень не очікували: у Кракові погуляли по центру, пообідали у знайомому старовинному ресторанчику, де на полицях для декору розкладені свіжі овочі та яблука, а зі стелі звисають янголята; у Празі піднялися на Грачани, зайшли до собору св. Віта, погуляли кривими вуличками та помилувались лебедями на набережній Влтави, біля Карлового мосту. Приємно вразив гід у Празі Віталій Кравець, це мабуть взагалі найкращий гід, що колись зустрічався мені по країнам Європи. Шкода, що майже половина групи у нас виявилася російськомовною, тому насолодитися його чудовою розповіддю високим співучим тенором рідною мовою нам не вдалося, він виконав прохання колективу і перейшов на російську. Вразило його глибоке знання релігії, історії, культури, емоційна подача інформації. Також сподобались гід по Германії Людмила та по Швейцарії Валерія, яка була з нами 2 дні поспіль. На мою думку, дама - гід з Інсбруку розповідала не цікаво, видно було, що це все повторювалось вже мільйон разів тими ж самими словами, проте з гумором.

Сподобався старовинний Хайдельберг, після пізнавальної екскурсії самі піднялись пішки уверх до замку, провели час фотографуючи та милуючись краєвидом з висоти, усім раджу обов’язково туди навідатися! Далі Цюріх, Берн, Люцерн, в кожному є своя родзинка, яка відрізняє їх один від одного. Мені особисто, найбільш сподобались Берн та Люцерн. Бернські Альпи і Грінделевальд - чарівна краса Швейцарської природи. Трюммельбахський водоспад знаходиться в самому серці гори, треба підійматись на ліфті, шахта якого вирубана в скелі, потім пішки, вологими сходами. Водоспад рокоче і гуде, бризки розлітаються навкруги – це просто необхідно побачити та почути! Місто Інтерлакен в оточенні гірських вершин - дуже колоритне, приємно було побути в ньому.

В останній день у нас був Інсбрук, гірськолижний курорт. Чудове курортне містечко в оточенні засніжених гірських вершин. Побачили олімпійський трамплін, було багато вільного часу після екскурсії на прогулянки, кав’ярні та відпочинок. Тут у горах дуже ярке сліпуче сонце, тому сонячні окуляри треба мати обов’язково! Потім був нічний переїзд до Львову з зупинкою на сніданок у Польщі. Переїзд не виявився дуже важким, а після філіжанки кави та смачних вареників с картоплею та бринзою життя налагодилось зовсім, а там і до кордону недалеко. До Львову прибули навіть раніше, ніж вказано у програмі, залишилось більше часу на прогулянки улюбленим містом та смачну вечерю.

Слід взяти до уваги, що у Швейцарії оплату карткою можна здійснити лише при купівлі на суму більш, ніж 10 франків (або євро). У Інсбруку в кав’ярнях оплата тільки готівкою; у супермаркетах – можна карткою незалежно від суми купівлі. Польські злоті та чеські крони краще придбати заздалегідь за гривні.

Питна, якісна, чудова на смак вода тече у Швейцарії та Австрії з кожного крану або вуличного фонтанчику, тож купувати її у магазині або везти з України у паках немає потреби.

Ще хочу подякувати за гостинність співробітникам готельних кімнат на Єфремова та пані Марії особисто.

Цей тур виявився не важким та познавальним, рекомендую його тим, хто має бажання побачити як умога більше Швейцарії в одному турі. Подорожуйте, відкривайте для себе чарівний світ нових країн, відчувайте нові емоції, набувайте вражень, бо цього всього придбати за гроші неможливо, але можливо придбати тур і відправитися у казкову подорож! Миру і добра усім!

Номінації відгука ""Вот она – Switzerland!" https://www.akkord-tour.com.ua/guestbook.php/product_id/8167"

0

Інші відгуки Алена

Календарь 09.09.2014 - відгук на тур Прикольний тиждень!!!
Голосов 0
Календарь 15.03.2013 - відгук на тур Кроками часів і Казанови
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури