Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Для першого знайомства з Болгарією і Румунією цілком продуманий тур.

"Чорне море є в Одесі, але колір моря зовсім інший... "

Відгук туриста Аккорд тур Странник (Одеса) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 28 квітня 2010
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 127 «
Всі лідери

Відгук на тур Бажана насолода... Кемер + Стамбул

Останній раз я був у Болгарії у 1982 році в гостях. З тих пір не було іншої можливості. Зі зміною ситуації в країні з'явилася можливість відправитися в тур «Травневий коктейль», тепер тур називається «Весняний коктейль». Небагато змінений порядок відвідування визначних пам'яток і проживання тепер у Несебрі, сподіваюся готель краще, ніж у Варні.

Поділюся своїми враженнями. Першу ніч провели в автобусі на нашому й румунському кордоні. Це дискомфорт, але у зв'язку з тим, що ми приїжджали відпочивати, можна було трохи отямитися по прибуттю в готель.

Запам'яталася факультативна екскурсія в «Болгарське село». З наших туристів вибрали пари молодят і проводили обряд одруження. Дві бочки вина були затребувані нашими туристами. А от асортименти блюд варто було б розширити, бо не було на столі навіть знаменитої болгарської бринзи. Додому поверталися ми пізно. Опівночі я вийшов на балкон і побачив наш автобус із включеними габаритними вогнями. Подумав, що водії готували автобус до ранкового факультативу, ми збиралися в Софію, виїзд ранній о 5 ранку. Вранці ми довідалися, що одна з дівчат заснула на задньому сидінні, а коли прокинулася, то вийти з автобуса не змогла, а включити габаритні вогні здогадалася. Такі ж туристи, як я, побачили це й повідомили о 2 годині ночі керівникові групи Мирославі, а та відповідно водіям. Щасливий випадок.

У готелі був сніданок і вечеря. Щоправда, чай подавали в термосі прохолодним. На моє питання: «Чому?», я одержав цікаву відповідь. Виявляється, болгари не п'ють гарячий чай. Чай і кава були низької якості, але можна було в барі купити нормальної якості каву.

Я відвідував усі екскурсії. Дуже вразила Румунія. У готелі нас зустрічали дівчата в національних вишитих костюмах чаркою національного напою – палинки. Готель «Розмарин» у місті Прядел залишив гарні враження. Замок Пелеш сподобався й зробив гарне враження. А от від замка Дракули очікував більшого. Практично порожній замок. Гарний риночок сувенірів.

По дорозі назад я вирішив зупинитися у Чернівцях у готелі «Кайзер» на шляху проходження автобуса, щоб не їхати до самого ранку до Львова.

Купатися в морі не довелося, було досить прохолодно і піддував весняний холодний вітер, але багато наших туристів купалися й навіть встигнули трохи «засмагнути». Проте море Чорне є й в Одесі, але колір моря зовсім інший.

Тур сподобався. Для першого знайомства з Болгарією й Румунією цілком продуманий. Усім рекомендую.

Дякую фірмі «Акорд-Тур» за чергову порцію позитиву. Хай щастить вам.

Номінації відгука "Для першого знайомства з Болгарією і Румунією цілком продуманий тур."

96

Інші відгуки Странник

Календарь 19.05.2019 - відгук на тур Перше кохання... Прага
Голосов 65
Календарь 11.10.2015 - відгук на тур Вона… Словаччина…
Голосов 42
Календарь 22.06.2015 - відгук на тур Полька Саксонии
Голосов 0
Календарь 28.04.2012 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 197
Реклама
Відгуки про інші тури