Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша захоплююча поїздка

"Завершений тур перевершив всі мої очікування. "

Відгук туриста Аккорд тур lana_indy (Львів) на тур
Поїздка: 19 квітня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Стильна Італія... Трієст, Мілан, озеро Комо, Верона!

починаючи писати відгук я вирішила написати про все від початку до кінця. Я впевнена, що у Вас, як і мене більше запитань перед виїздом чим відповідей.

1. Програма туру відповідає дійсності, навіть більше, нам, на бажання, додали ще дві країни для подорожі Польша (Краків) та Венгрія (Егер) (звичайно за додаткову плату, бл. 10еу., при відсутності бажання туди їхати не платите, а просто гуляєте по місту, поки інші подорожуючі насолоджуються видами та історією країни. До речі, гіди підібрані дуже вдало, особливо Марія в Кракові). Моя думка, додаткові екскурсії брати, коштують вони тих грошей і емоції. Ціна сказати що адекватна, це нічого не сказати, за таку суму ви самостійно хіба в одну країну заїдете, але не більше.

*** Для того, щоб не виникало питань, я вирішила написати, що я не гід, не працівник акорду чи інша особа, яку можна підписати до акорду, а турист, з неймовірно позитивними враженнями. В моєму відгуки скільки позитиву виключно через те, що я неймовірно вражена поїздкою. Хоча признаюсь, ще одна причина написати відгук, це бажання виграти додаткову поїзду від акорду. Тому, якщо мій відгук дав вам відповідь на питання, які вас турбували, або ж просто сподобався, ставте лайк, буду вам вдячна.

2. Віза. Візу роблять близько 10 робочих днів і цим займається турфірма, вас лише чемно попросять прийти здати відбитки пальців. Якщо паспорти чисті, раджу взяти страхівку на відмову, якщо ви подорожували, не має потреби. Коштує 60еу.

3. Місце в автобусі. Не варто брати передні місця (нехай вибаче мене акорд за таку антирекламу) і доплачувати за них гроші, краще потратите їх на факультативну екскурсію. Виключення, останні чотири, на них спати буде ой як не зручно.

4. Нічний переїзд. Нічого страшного в них немає. Візьміть собі подушку автомобільну, повязку на очі і покривальце, і буде вам щастя.

5. Готелі. Супер. 3 і 4-зіркові. Рушники, гелі для душа і шампуні не брати з собою. Також там є сушки, але не має праски.

6. Сніданки. Фуршетні, різноманітні, смачні. Кави, чай, вівсянку з собою не брати, потреби в цьому не має. Беріть лише продукти на дорогу, щоб похрустіти на перегляді фільмів. Воду блоками також не купляти, в Чехії ціна така ж як і нас.

7. Оглядові екскурсії. Йти на всі. І по приїзду візьміть безкоштовні карти, щоб орієнтуватися в місті.

8. Факультативні екскурсії. Беріть все, що вам подобається, якщо хочете зекомомити, не беріть нічого і гуляйте самі, такий варіант також можливий.

Також хочу відмітити дуже хорошу команду акорду, гід Аня та 2 водіїв. Вони виконують свою роботу на всі 100 відсотків. Шановний акорд, при можливості виділіть їм премію, ну дуже вони молодці.

Також окреме дякую наші групі, з якою ми подорожували, без вас було би сумно. Вся Україна в одному автобусі) Це круто. Це є і ще один плюс, тут ви зустрінете багато позитивних знайомств.

І як підсумок, хочу сказати, що я ні одного разу не пожаліла про поїздку. Для нас з чоловіком, це був медовий місяць, а не просто екскурсія. Кожна гривня варта цієї подорожі. Не вагайтеся і це будуть незабутні 6 днів вашого життя.

P. S. Не забудьте про лайк (кнопочка подобається), бо тепер ми хочемо до Риму. Звичайно, виключно з Акордом.

Шановні тернополяни, ми оформляли тур через турфірму Мандри, оператор Віталій. Обслуговування і інформованість на найвищому рівні. Рекомендую.

Дякую за увагу. Всім приємних поїздок, а Акорду побільше туристів та процвітання фірмі.

Номінації відгука "Перша захоплююча поїздка"

79

Інші відгуки lana_indy

Реклама
Відгуки про інші тури