Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Швейцарські фейерверки

"Новорічна мандрівка до витонченої Швейцарії виявилася справді казковою. Сніг, гарячий глінтвейн, прикрашені ялинки... "

Відгук туриста Аккорд тур MaryN (Львів) на тур
ще
38
фото
Поїздка: 29 грудня 2014
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур I ♥ Switzerland!

Ідея відмітити Новий рік у Швейцарії з`явилася у мене задовго до Нового року, ще у спекотному серпні за 5 місяців до початку мандрівки. Тур був заброньований тільки у вересні, так як працівники Аккорд-туру не могли визначитися із готелем у Новорічну ніч. Та і тур ми вибирали дещо інший до Швейцарії, та згодом набрався тільки цей. І Лєна Целюх із "Альтан-туру" була такою молодчинкою, яка встигала повідомляти про всі зміни у просто надзвичайно короткі терміни.

Бажаючих відмітити Новий рік у Цюриху було багато, так як автобус був заповнений вщент. А мандрівка почалася із Будапешту, вечірнього із сяйвом вогників. Спочатку була екскурсія, та увагу якнайбільше привертав сам шарм міста, а також Новорічні вітрини магазинів. Потім була прогулянка на катері, де можна було насолоджуватися містом попиваючи шампанського.

Наступного дня ми опинилися у Відні. Місто, в якому завжди повно туристів, не здивувало нас малолюдністю і за день до свята. У Відні ми провели майже 10 годин. Половина цього часу була витрачена на кафешки зі смаколиками та святкову ярмарку. Після насиченого дня нас чекав нічний переїзд. В принципі, в холодну погоду і після насиченого дня хотілося в тепленьке ліжечко. Та нас чекав подарунок, коли зранку наступного дня, вийшовши на санітарну зупинку десь в Швейцарії нас чекав засніжений казковий ліс, ми наче опинилися в казці.

Цюрих - місто, в якому час має вкрай важливе значення, виявилося якраз таки неспішним і надзвичайно комфортним. Потім нас чекала оглядова екскурсія в мальовничий Люцерн, а потім знову Цюрих, готель і святкування Нового року в центрі Цюриху. Фейерверки, фейерверки, фейерверки... та шумні швейцарці і гості міста.

Наступного дня нас чекали Берн та Женева. Зовсім несхожі міста однієї країни.

Швейцарія справила на мене враження надзвичайно різноманітної країни, в якій кожен може знайти для себе щось своє.

Після Швейцарії наша дорого проходила через Зальцбург, милий та затишний. Новорічний дух в Європі уже минав, ярмарки не працювали більше, та погода таки була сніжною.

Мандрівка в Швейцарію була моєю першою мандрівкою з Аккордом, та далеко не останньою. Від себе хочу добавити, якщо ви хочете повільно насолоджуватися містами, відчути справжній дух міста і нікуди не поспішати, то в в такому турі це не вдасться. Але якщо ви хочете встигнути все і за короткий термін, то з Аккордом у вас це вийде на всі 100%)))

Номінації відгука "Швейцарські фейерверки"

15

Інші відгуки MaryN

Реклама
Відгуки про інші тури