Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Італія на будь-який смак!

"Гарний настрій, італійські сувеніри та бронзовий колір шкіри... "

Відгук туриста Аккорд тур Happy_Inna (КИЇВ) на тур
ще
6
фото
Поїздка: 04 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 20 «
Всі лідери

Відгук на тур «Релакс» по-італійськи: Амальфітанське узбережжя + Рим, Флоренція і Венеція!

Керівник групи Наталка Лозова,

Це був абсолютно новий тур, на який ще не було відгуків… але, італійське море дуже приваблювало, а тому можливість провести час на узбережжі перемогла страх опинитися у невдалому турі.

Якщо ви бажаєте поєднати візит до Італії з відпочинком на морі – welcome to the paradise .

Як завжди, наша подорож розпочалася ще у Львові з Терміналу А. по дорозі Наталка розповіла нам безліч цікавої інформації про нашу власну країну. Я була надзвичайно вражена її розповідями про містичних створінь, які населяють наші ліси, про мольфарів тощо. Нажаль, мої знання національного фольклору дуже тьмяні, тому я з цікавістю слухала її.

Дякуючи нашим досвідченим водіям ми досить швидко дісталися кордону та без проблем перетнули його. До речі, це був перший раз. Коли я перетинала кордон по відбиткам пальців.

І ось ми вже у привітній Угорщині, незважаючи на кількість візитів до цієї країни, мені вона завжди приємна. Нажаль, екскурсія на Хевіз не відбулася, ми прогулялися по Балатону, скуштували гуляш та запили це все смачним вином. До речі, пляшку я виграла з собою  за всім відомо, який конкурс ;).

Нічний переїзд до Риму – це не найкраща ідея, зважаючи на спеку та повністю укомплектований автобус, це було тяжко. Я вже бувала у Римі самостійно із дуже детальною програмою, тому додаткових факультативів не брала. І спокійно прогулювалася містом, насолоджуючись морозивом. Рим – це унікальне місто!!! Беріть зручне взуття та готуйте ніжки до подорожі по древнім Римським дорогам. Якби я була тут вперше то обов’язково взяла би усі факультативні екскурсії, вони дуже інформативні та щільно сплановані, що дає можливість насолодитися Римом максимально!!!

Про Рим не потрібно писати – його необхідно відвідати!!!

Після Риму ми нарешті дісталися узбережжя. Група була розселена на 2 готелі. Я поселилася у більш вдалому готелі: новий ремонт, широке зручне ліжко, балкон, безкоштовний інтернет. Сніданки одноманітні – однак досить ситні. До моря – 2 хвилини пішки, лежак та парасолька надаються безкоштовно. Пляж пісчаний із дуже пологим схилом, тому безпечний для тих, хто невпевнено почувається на воді.

Недалеко від готелю декілька великих супермаркетів, які ми відвідували аби прикупити італійського виру та вина на вечерю. Ціни досить помірні, їжа смачна, тому навіть не цікавилася наявністю навколо готелю кафе.

Із факультативних екскурсій відвідала лише Неаполь та Помпеї. Вражаючий вид Везувія, історія про місто, що загинуло дуже вражає. Стає зрозуміло, наскільки людина нікчемна у порівнянні із силою природи. У Неаполі обов’язково скуштуйте справжню неаполітанську піцу. Ви будете здивовані, адже виглядає вона абсолютно не так, як нам уявляється.

Також, у Неаполі можна придбати такий напій, як мелінчелло. Смачнющий лікер із дині… Загалом із Італії я везла 24 пляшки вина, 12 пачок кави ну і так, по дрібницях, це цілу торбу самоколиків))))

Моя сусідка також брала факультатив на Сорренто та Капрі, мала купу позитивних вражень, тому, якщо вам надоїло море, сміливо розраховуйте на факультативи, у вас не буде часу нудьгувати.

Флоренція дуже затишне та красиве місто. Цікава оглядова екскурсія містом. У центрі міста розташований шкіряний ринок, де ви можете придбати гаманці та сумочки, справжні італійські. Не соромтеся – торгуйтеся! Була приємно вражена можливістю розрахуватися карткою. Придбала чудову шкіряну сумку коханому та собі…. шкодую. що не придбала ще декілька штук та пасків)))) як кажуть, сумочок забагато не буває! Морозиво у Флоренції надзвичайно дороге, та, нажаль, не виправдовує своєї вартості… у Мілані мені сподобалося набагато більше.

Венеція не потребує ніякої додаткової реклами. Місто чудове, красиве, і дуже дороге. Скориставшись нагодою відвідати супермаркет, купила смаколиків та пообідала на сходах каналу, споглядаючи на пропливаючі повз гандоли. Задоволення не з дешевих, особливо. Зважаючи на стрімко зростаючий курс євро. Також, у Венеції знайшла чудовий парк, у тіні дерев якого перечекала денну спеку.

Ну що, шлях додому. Повні сумки італійських сувенірів, гарний настрій та бронзовий колір шкіри!!!

Якщо ви бажаєте спробувати Італію на смак – цей тур саме для вас!!!

З привітом,

Інна

Номінації відгука "Італія на будь-який смак!"

945

Інші відгуки Happy_Inna

Календарь 29.12.2016 - відгук на тур Загадковий Стамбул
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури