Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

про тур .який я нікому більше не пораджу..."З пітардою в попі!!!"

"Не зовсім зле, але більше не захочу з вами. "

Отзыв туриста Аккорд тур людмила (Львов) на тур
Поездка: 02 мая 2016
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Весна 2016
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Три счастливых дня Краков, Прага + Дрезден

Все починалось за тиждень до від"їзду, коли у всіх трагенствах не було жодного місця на цей тур... І ось в Великодню п"ятницю нам пропонують тур і ми щасливі збираємось в дорогу. Вже потім ми дізнались, що ціна за якою нам продали путівку, була найвищою з усіх придбаних в групі... Ось так все гарно почалось... Ми потрапили на Термінал. Молодці! Все для туристів! Ну і, звичайно, про себе Ви не забули. Суцільна комерція! Вся пордорож була пронизана думкою про..... не думайте, що про туристів! Про себе АКОРД!!!!! Нас супроводжувала керівник Юля Сіра. Для Акорду вона справжній клад. В перші кілометри дороги вона "взяла бика за роги" і почала збирати гроші на екскурсії. Поки ми всі були бадьорі і надхненні, то й записались і оплатили майже усі екскурсії. Тут і потрапили в халепу.... Справа Юлі була якнайбільше зібрати грошей для Акорду, а про туристів в той момент не думають. Швидко проїхали кордон і в Кракові перша екскурсія пройшла в темпі швидкої спортивної ходи. Але це був лише початок.... Наступна - "пивними дорогами.. "була не екскурсією, а обідом (правда смачним) для лохів. За 24 євро усім запропонували другу страву під розповідь про пивнушку і спосіб виготовлення в ній пива + три види пива на пробу. Далі ще веселіше. Після цього обіду ми вже в темпі галопа підбігцем рухались в напрямку автобуса. Нарешті спокійно вирушили до Оломоуца. Нічліг хороший, сніданки теж!

Зранку ми вирушили в Прагу... Запитання до організаторів: це поїздка на вижимання з туристів грошей і здоров"я? Всі екскурсії планувались одна за одною, тому вільного часу зовсім не було. Завжди можна розділити групу на кілька частин і провести паралельнеі екскурсії. Нас тільки о 17.00 запросили на оглядову (безоплатну), коли сил було зовсім мало, та й ми хотіли самостійно прогулятись, купити сувеніри. Тому ми покинули групу і далі самі пересувались по місту. О 20.00 ми втомлені прийшли на місце стоянки автобусів. але нашого автобуса не було. Ми із заздрістю спостерігали за щасливими туристами. які могли залишити сумки, попити, чи просто пересидіти в автобусі. Нам довелось чекати стоячи майже до 22.00 доки нам не подлали автобус. Пропонуємо вам задуматись над можливістю поселення туристів в готель не тільки після 22.00. але й раніше ще раз в 19.00. Не завжди в групі всі молоді, витривалі. Зажди є старші, діти а можливо когось просто може підвести взуття та й погода буває різною.

Далі Дрезден! Дощ! Ось тут ми черговий раз пожаліли тих, хто влип з оплатою екскурсій наперед. Подорож в Саксонську Швейцарію в холодну дощову погоду малаприємна, тому ті, хто туди не поїхав із задоволення гуляли по місту. відвідали музей.

Ще про потель в Празі... Юно чи Яно? Совдепія ще та! Ні мила, ні розеток для підзарядки телефона. ні дзеркала... Та й телебачення??? Невже за стільки часу ви не зауважили, що там немає укр. телепередач, але є російський 1.

Випадково познайомились з туристами з Білорусії. то їх подорож тривала 6 днів і проживали вони в пристойному готелі в Празі. А путівка коштувала 150 євро (ми мали щастя придбати її за 160)... Та й всі екскурсіїх у вас дорожчі, ніж у ваших конкурентів. Наступного разу обов"язково на це зверну увагу. Дякуємо Юлі Сірій за те, що була терплячою!!! Дякуємо їй за змістовні розповіді про країни нашого перебування та підтримку нашого бойового настрою!!!

Номинации отзыва "про тур .який я нікому більше не пораджу..."З пітардою в попі!!!""

1
Реклама
Отзывы о других турах