Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Країни із дитячих казок)))

"Це мандрівка мені запам`ятається надовго. Мабуть, на усе життя))) "

Відгук туриста Аккорд тур MaryN (Львів) на тур
ще
65
фото
Поїздка: 06 вересня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Подаруй мені зірки Півночі Скандинавія + Фіорди 

Я надто довго мріяла побачити Норвезькі фьорди, тому мій відгук буде надто особистим. Адже Норвегія була і залишається для мене країною мрії, в якій, напевно, живуть ельфи і феї, а під мостами можна зустріти тролів.

Але наш шлях починався із Прибалтики. Хоча я була там і не вперше, але там завжди знайдеться так багато недослідженого та цікавого.

Із Таліна ми на паромі впродовж 17 годин добиралися в Стокгольм. Хоча 17 годин видається довгим проміжком часу, але не на круїзному лайнері, на якому є багато магазинчиків і ціла концертно-розважальна програма. А сам Стокгольм дивовижно яскраве містечко і просто музична столиця Європи.

Після нічного переїзду ми опинилися в Норвегії біля рукава Согнефьорда. О так, це неймовірне відчуття, коли прокидаєшся і виходиш з автобуса і ти серед Норвезьких фьордів. Вони викликають неймовірні почуття, адже це не просто гори. Фьорд (норв.) - морська затока. Кататися на кораблику по Согнефьорду - це ніби побачити краєвиди фентезійних фільмів наживо. Ночували ми в готелі, якому більше 100 років, а поряд можна було любуватися горами, на яких сніг не тає ніколи.

На сьомий день мандрівки ми опинилися в Бергені. Місто оточене 7-ома горами. Наступного дня нас чекало Осло, столиця Норвегії. Сучасне місто, яке багатьом видається скучним, та не мені. В ньому багато цікавих парків, таких як Парк скульптур Вігеланда. Як на мене, ці скульптури викликають досить різноманітні відчуття, та точно запам`ятаються надовго. 3 дні в Норвегії - це неймовірно.

Наступним нас чекав Копенгаген, перед яким був знову 17-годинним переїзд на лайнері. Цього разу лайнер був не таким розважальним. Були тільки кафе і магазинчики.

Копенген - місто, в якому є найкрасивіший замок, Розенборг. За твором Шекспіра, саме там жив Гамлет. Але не знаю, як в часи Шекспір, зараз ця будівля надзвичайно мила і їй пасують троянди, які посаджені навколо.

Останнім містом мандрівки став Берлін. Як на мене, місто контрастів.

Це був найкращий автобусний тур, в якому я бувала. Група підібралася надзвичайно цікава і товариська. З багатьма туристами я спілкуюся і досі. А ще велике спасибкі керівнику групи - Юрію Кравцю. Надзвичайно шустрий гід, який встигав завжди нам роздавати карти.

Я впевнена, що це не остання моя мандрівка в Норвегію, тільки наступного разу вона точно буде тривалішою, адже в Норвегії стільки перкрасного.

Номінації відгука "Країни із дитячих казок)))"

3

Інші відгуки MaryN

Календарь 29.12.2014 - відгук на тур I ♥ Switzerland!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури