Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найемоційніший відпочинок!

"Найкращий подарунок - відпочинок! Найкращий відпочинок - відчуття приємних емоцій!!!!! "

Відгук туриста Аккорд тур Антоніна (Запоріжжя) на тур
ще
32
фото
Поїздка: 27 квітня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Рейс № 641,27.04.2016 - 04.05.2016.

«Я піду в далекі гори, на широкі полонини …» – лише ця пісня лунає в мене в голові, коли я пригадую свою нещодавню подорож «Карпатським тандемом». Не можу виділити якийсь окремий день, бо кожен він був по-своєму незабутній і яскравий! Відверто кажучи, саме цей тур відкрив у мені активного туриста. Неможливо навіть уявити собі, як подорож може змінити світогляд людини абсолютно на все!

Щоденна буденність вбиває в нас відчуття єдності з природою, вбиває в нас почуття, емоції.... Проте, саме завдяки такому туру як «Карпатський тандем» можна відпочити не лише тілом, а й душею! Оскар Уайльд говорив «Лікуйте душу відчуттями!». Я ж скажу, що саме таким туром душу можна не просто лікувати, її можна ВИЛІКУВАТИ від буденності!

Окремо хочу висловити подяку чудовому супроводжуючому гідові Копанському Сергієві! Це людина, яка не просто виконує свою роботу, а вкладає в неї свою душу, тому відчуття єдності, командного духу в групі туристів присутнє постійно. Сергій – ПРОФЕСІОНАЛ! Дуже рада знайомству з ним, бо це – яскравий приклад справжнього українця та інтеліґентної людини!

Також хочу подякувати водієві пану Миколі!!!! Завжди охайний автобус, в якому приємно подорожувати! Чудовий водій, майстер своєї справи, вихована, охайна та проста, душевна людина!!!! Дужа рада знайомству!!!!

Окремо хочу подякувати готельним комплексам "Станіславському" (Яремче) та "Байці" (Косів). Привітно зустріли. Охайні та комфортні номери супроводжували гарний відпочинок!

Наостанок хочу подякувати за подаровані емоції (а це, як відомо, найдорожчий подарунок у світі!) і сказати, що якщо ми будемо вимагати від себе більшого, ми здивуємося результатам! Тож вимагайте – відпочивайте по-справжньому!!!!!

Далекі гори, полонини,

У квітах пагорби зелені.

Маленький рай на Україні,

Побачить можна у «Тандемі»!

«Аккорду» з вдячності бажаю

Туристів, розквіту, натхнення!

На крилах радощів літаю,

Від відпочинку з повсякдення!

ДЯКУЮ!!!!!!!!

Номінації відгука "Найемоційніший відпочинок!"

16
Реклама
Відгуки про інші тури