Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вперше вирішили відправитись мандрувати Україною

"Вперше вирішили відправитись мандрувати Україною і, не дивлячись на суботній день, отримали чудову консультацію по турх від Сергія (Турмікс) і в той же день забронювали тур). "

Відгук туриста Аккорд тур Андрюша (КИЇВ) на тур
Поїздка: 03 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Вперше вирішили відправитись мандрувати Україною і, не дивлячись на суботній день, отримали чудову консультацію по турах від Сергія (Турмікс) і в той же день забронювали тур).

Тур досить насичений – Тернопіль, Чернівці, Кам*янець-Подільський, Теребовля, Кременець, Почаїв та Львів. Бажаючі могли ще поїхати у Хотинську фортецю. І все це за 6 днів! Хороша організація Аккорда, гарно продумана програма – і ми і зараз сповнені найкращих вражень! «Файне місто Тернопіль» вразило своєю привітністю та простотою. Підгірці – замком, в якому, як каже одна наша маленька знайома, жили самі принцеси. Кременець вразив формою міста, рельєфом та давньою історією. Львів, Чернівці та Кам*янець-Подільський – всі різні та… рідні)) Ми живемо в країні з великою культурною спадщиною і я горжусь тим, що я тут проживаю. Це – моя земля. Слава Україні!

Номінації відгука "Вперше вирішили відправитись мандрувати Україною "

3

Інші відгуки Андрюша

Реклама
Відгуки про інші тури