Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вітаю "Аккорд-тур" та всіх подорожуючих

"Це була моя перша поїздка в Європу і я повернулась в повному захваті як від місцевих пам`яток культури, так і від організації самого туру. "

Відгук туриста Аккорд тур Наталя (Одеса) на тур
Поїздка: 26 березня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Скажемо «чііііз» в Італії: 3 дні в Римі + Неаполь, Флоренція і Венеція

"Аккорд-тур" мені порекомендували знайомі, а сам тур придбала в"Скарбниці мандрів" в Одесі. Марія і Гаяне розказали про всі нюанси, допомогли визначитись з самим туром і разібратись з документами на візу. Дякую за терпіння, підтримку і професіоналізм.

В самому турі все подумано до дрібниць, відчувається, що тур організовували під туриста і як для себе, а не для задоволення бізнес-інтересів місцевих, обслуговуючих туристів, компаній, як це було зі мною в Турції (не з "Аккорд-туром") І це, звісно, підкуповує.

Супроводжувала нас Анна Веселова - наш ангел-охоронець, впродовж всієї поїздки. Вона не лише показувала і розказувала про місцеві цікавинки, звичаї і сувеніри, але й реально економила наші гроші, підказуючи де, що, по-чому і як краще зробити саме там де ви є в даний момент, головне - уважно слухати і мотати на вус.

Перед поїздкою я прочитала відгуки (там дуже добре розписана вся програма туру тому повтотювати не буду) і в мене виникло невелике занепокоєння на рахунок деяких готелів. Але, як на мене всі готелі, і остання"Європа" тоже, були дуже достойні. Доречі, саме в "Європі " був найпривітніший персонал і хоча в моєму номері забули помити умивальник (все решта було чисте), в цілому, злишились хороші враження. Дехто, з нашої групи жалівся на сніданки, можливо, вони привикли снідати більш ситно, але я зазвичай снідаю тим, що нам і пропонували (сир, шинка, вівсянка, пластівці, йогурт, круасани) то мені було більш ніж достатньо. До речі в першому готелі "Raba"в Дьорі і в останній "Європі" був ширший асортимент і готові страви. Хочу звернути увагу, на вечерю часу майже не буде, тому коли буде вільний час в місті треба щось купити поїсти на вечір.

Тур дуже цікавий, кожне місто - прекрасна перлина. Більш за все мені запав в душу Рим та Ватікан і велику роль тут відіграла гід у Римі - неперевершена богиня Яна. Взагалі, всі наші гіди на місцях були дуже хороші. Відчувалось, що кожен з них не просто все знає про своє місто, його історію, а ще й передає нам свою закоханість у всі ці шедеври. Але Яна-талант з талантів, тут навіть, якщо не стараєшся, то все одно майже все запамятаєш. Важко мені було з Крістіною в Венеції, там специфіка міста - вузесенькі вулиці, бескінечні провулки, мостики і канали, багато людей. Було страшно загубитись і важко сприймати інформацію, а ще її невеликий акцент, чесно - я майже нічого не підчерпнула. Так що з Венецією мене познойомила гід Наташа на екскурсії по Гранд каналу.

Одним з найбільших здобутків в цьому турі для мене було знайомство з нашим гідом - Анною. Вона не тільки суперпрофесіонал а ще і дуже хороша, доброзичлива і позитивна людина. В кінці туру я зловила себе на думці, що з нею можна хоч на край світу. По дорозі назад вона дала нам цінні поради щодо інших турів. Ми стисло обговорили різні напрямки, було багато запитань, і тут я різко захотіла в Фінляндію - обіймати хаскі, кататись на оленях, ну і фьорди вже так... по дорозі:) Короче, хоч і втомлена, і ще не доїхола додому, а вже знову кудись хочу. Думаю - це і є причина успіху "Аккорд-туру". З вами комфортно, цікаво, незабутньо і тому хочеться ще і ще. Наступний тур тільки з вами і з Анною. Окрема подяка нашим водіям-Василю і Сергію. Я схильна до закачувань, але з ними в мене було все добре, зичу їм завжди щасливої дороги і добрих шляхів. Всім працівникам "Аккорд-туру" - процвітання і довгії літа.

Номінації відгука "Вітаю "Аккорд-тур" та всіх подорожуючих"

4
Реклама
Відгуки про інші тури